Severne Online Shop | #1 Windsurfgear | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Severne

Severne windsurfing: Topmerk van Australische bodem

Severne: een authentiek Australisch windsurfmerk gecreëerd vanuit een passie voor windsurfen. Door surfers, voor surfers. Het hoofdkantoor van Severne is gevestigd in West-Australië, de thuisbasis van enkele van de beste windsurfers op de planeet.

3 artikelen  

Verwijder alle

Het merk Severne doet er alles aan om perfecte ontwerpen te leveren die 100% gecreëerd zijn vanuit een windsurf perspectief. Alle producten van Severne zijn dan ook zelf ontworpen, uitgebreid getest en opnieuw getest door enkele van de meest toegewijde en getalenteerde windsurfers ter wereld.

Missie van het merk: De beste windsurfgear leveren

In 2003 werd het merk Severne gestart door founding father Ben Severne. Inmiddels heeft het merk zich ontwikkeld tot een vooraanstaand windsurfmerk. Het merk ontwerpt en ontwikkelt windsurfgear voor elk niveau, elke locatie en elke stijl. Wat jouw niveau ook is, de windsurfspullen van Severne zijn zeker het overwegen waard:

Reden voor Ben om Severne op te richten? Passie voor windsurfen en het willen delen van deze passie. Vertrekpunt voor het merk Severne? Uitrusting bouwen die windsurfers net zo van windsurfen laten genieten als de makers en enthousiastelingen achter het merk. Alle medewerkers van Severne zijn dan ook geobsedeerd door het creëren van het beste windsurfmateriaal. De evolutie van de producten van Severne stopt niet. De producten worden dan ook constant doorontwikkeld.

Jouw Severne online shop

Bij Funsport Makkum zijn we fan van het merk Severne. Niet alleen vanwege de performance van de producten. Ook de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en de looks van de producten zorgen ervoor dat wij trotse dealer zijn van het merk. Bestel jouw Severne producten online bij Funsport Makkum, jouw Severne online shop. In ons assortiment vind je onder andere:

De producten voelen en/of testen of heb je behoefte aan meer informatie?

Wil je de producten van Severne vasthouden, testen of heb je behoefte aan extra informatie? Neem dan contact met ons op via 0515231085 of info@funsportmakkum.nl. Wij voorzien je graag van extra advies zodat jij de beste productkeuze kunt maken. Je kunt natuurlijk ook altijd onze winkel aan de Skillbank 9 in Makkum bezoeken.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht