Op zoek naar producten van STX? Het merk voor watersportfanaten | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

STX

Dit Nederlands merk is momenteel …

31 artikelen  

Verwijder alle

n>toonaangevend binnen de watersportwereld. STX streeft er namelijk naar om altijd hoogwaardige producten te leverendie bij watersportfanaten in de smaak vallen. Zo maakt het merk voortdurend gebruik van de nieuwste technologieën. Dit zorgt ervoor dat jij comfortabel en veilig een watersport kan beoefenen. Daarnaast zet STX zich in om het sporten voor iedereen toegankelijk te maken. Het merk doet dit door verschillende collecties uit te brengen tegen betaalbare prijzen. Door te kiezen voor STX ben je dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor een zacht prijsje. Ideaal als je net begint met een watersport!

STX SUP

Je hebt vast wel eens mensen tijdens een mooie zomerdag zien pedellen op een meer, rivier of op de zee. Sinds een paar jaren is het pedellen namelijk weer razend populair. Niet gewoon pedellen, maar roeien terwijl je staat op een surfboard. Dit fenomeen is een nieuwe watersport genaamd suppen. Suppen is gemakkelijk om te doen en is geschikt voor alle leeftijden. Wanneer je regelmatig deze watersport beoefent dan is het verstandig om een STX SUP te kopen. Desurfboards van dit Nederlands merk zorgen ervoor dat jij comfortabel kunt suppen. Dit is mogelijk doordat STX gebruik maakt van vernieuwende technologieën. Bovendien is dit surfboard verkrijgbaar in verschillende kleuren, motieven en formaten. Iedere watersportfanaat heeft namelijk andere wensen en voorkeuren. Om hierin te voorzien iseen groot assortiment noodzakelijk. Het vinden van een perfecte STX SUP wordt hierdoor wel heel gemakkelijk.

STX producten kopen

Bij Funsport Makkum zijn wij echte liefhebbers van STX. De producten van dit merk maken het beoefenen van watersporten niet alleen aangenamer, maar zijn ook nog eens betaalbaar. Dit is perfect als jij een beginner bent met watersporten. Zo hoef je niet direct een klein kapitaal uit te geven! Daarnaast heeft STX een uitgebreid assortiment aan alles dat je nodig hebt om jouw favoriete watersport te beoefenen. Hierbij kun je denken aan sup boards, peddels en diverse accessoires. Kom je er niet helemaal uit? Dat is geen enkel probleem. Ons team van watersportfanaten staataltijd voor je klaar om jou te adviseren. Dit doen wij zowel telefonisch, via de mail of in onze winkel. Door persoonlijk advies te geven wordt het gemakkelijker om STX producten te kopen.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht