Op zoek naar producten van Naish? Laat je inspireren door ons assortiment | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel


"auto" xml:lang="NL-NL" lang="NL-NL" class="TextRun SCXW214646903 BCX0" style="background-color: initial;">iaanse merk Naishis in 1979 opgericht vanuit een passie voor windsurfen. Watersporten zijn razend populair op het eiland. Hierdoor is het gemakkelijk om diverse producten na ontwikkelingdirect te testen. Dit testen wordt gedaan door verschillende kampioenen in de watersportwereld. Vandaag de dag is Naish het toonaangevendmerk voor iedereen die aan windsurfen, suppen en kitesurfen doet. Dit komt doordat het merk ernaar streeft om de beste kwaliteit te leveren. Niet voor niets worden alle producten uitvoerig getest door professionals. Hierdoor ben je er altijd van verzekerd dat je comfortabel en veilig het water opgaat. Dit maakt volgens Naish jouw watersport ervaring fantastisch!

Naish windsurf

Naast het golfsurfen is windsurfen één van de bekendste watersporten. Dit is ook niet zo gek aangezien beide sporten vaak worden beoefend in tropische landen. Hierbij kan je denken aan Hawaii, Australië en Zuid-Afrika. In deze landen is het bijna altijd schitterend weer om de zee in te gaan. Eenmaal in de zee is het tijd om golven te pakken. Op sommige momenten kan de zee erg ruig zijn met hoge golven. Dit is het perfecte moment om jouw Naish windsurf te pakken. In combinatie met de wind zal je al snel in een hoge snelheid over het water vliegen. Dit is ontzettend leuk als je een echte waaghals bent. Gaat dit je toch iets te snel? Dan is het misschien een beter idee om met jouw Naish windsurf eerst een meer te pakken. Dan kan je in alle rust oefenen.

Naish bestellen

Als je het aan ons vraagt dan is Naish echt een top merk. De producten van dit merk worden getest door experts, waardoor je altijd zeker bent van de beste kwaliteit. Dit is perfect als jij al meer ervaring hebt met watersporten. Zo hoef je slechts één keer een grote investering te doen! Daarnaast heeft Naish een uitgebreid assortiment aan alles dat je nodig hebt om jouw favoriete watersport te beoefenen. Hierbij kan je denken aan surfboards, zeilen en verschillende accessoires. Lukt het niet helemaal om een keuze te maken? Dan helpt ons deskundig team je graag verder met persoonlijk advies. Dit advies geven wij in onze winkel, maar kan ook per mail of telefonisch. Hierdoor wordt het gemakkelijker om Naish producten te bestellen.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht