Aztron online shop | Windsurfen & SUP | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Aztron

Aztron SUP artikelen kopen

Complete paddle boardsets van Aztron koop je bij Funsport Makkum. Deze complete sets maken het mogelijk dat je jezelf uit kunt dagen, de natuur kunt ervaren en haar kracht goed kunt voelen. De complete SUP-sets van Aztron zijn daarom, naast de veiligheid en innovatieve kenmerken, te herkennen aan de passie voor watersport die overduidelijk terug is te vinden in het unieke ontwerp van de opblaasbare SUP boards.

4 artikelen  

Verwijder alle

Waar staat het merk Aztron voor?

"Peddelen, surfen en meer", deze drie woorden definiëren het merk Aztron. Bij Aztron doet men er alles aan om het enthousiasme voor watersport over te dragen aan een zo groot mogelijk publiek. Het merk doet er alles aan om zo veel mogelijk watersporters blijvend te inspireren. Het bedrijf wordt dan ook enkel gerund door gepassioneerde mensen, die hun grote liefde in watersport hebben gevonden.

Wat kenmerkt de artikelen van Aztron?

De producten van Aztron kenmerken zich door innovatie, veiligheid, stijl en prestatie. Het merk streeft ernaar om elke rijder van elke doelgroep en stijl het hoogste niveau van innovatie, veiligheid, design en hoogwaardige watersportproducten te bieden. Ze doen er alles aan om hun grenzen blijvend te verleggen en werken hard om een belangrijke speler te worden in de groei van de watersport.

Complete opblaasbare SUP sets van Aztron

Wil jij goed voorbereidt het water op gaan? Met de kant-en-klare SUP pakketten van Aztron ben jij verzekerd van een goede watersportuitrusting. De opblaasbare SUP boards zijn verkrijgbaar in combinatie met een Ready-to-go accessoirepakket, inclusief een dubbelwerkende pomp, een vin, peddels, leash en een versnellingsrugzak.

Bekijk alle SUP artikelen

Jouw watersportuitrusting compleet maken voor de zomer? Bekijk hier het gehele SUP assortiment van Funsport Makkum. Is windsurfen jou op het lijf geschreven? Neem dan een kijkje in onze windsurfshop.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht