Windsurfplank & Windsurfboards | Koop Online je Surfplank

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Surfplank kopen - windsurfplanken voor beginners en gevorderden

51 artikelen  


Een nieuwe windsurfplank online kopen? Dat kan heel eenvoudig bij de windsurfshop van Funsport Makkum. Wij bieden surfplanken voor iedereen. Of je nou een beginner of gevorderder windsurfer bent, voor jou hebben wij de juiste surfplank te koop. Wil je een freeride, freerace of een freesyle/wave board? Bij Funsport Makkum hebben we voor ieder wat wils, voor ieder budget een ruime keus surfplanken. Bekijk hieronder de eigenschappen en voordelen van de windsurfplanken.

Beginnende windsurfer? Bekijk dan selectie windsurfplanken voor beginners.

Verschillende surfplanken

In de online windsurfwinkel vind je alle verschillende windsurfboards, waaronder windsurfboard voor beginners, freerace board, freeride board, freestyle wave, freemove windsurdboards, wide boards. Van merken als Naish, JP Australia, Starboard, Tabou en Fanatic. Zit jouw nieuwe surfplank hiertussen? Wij denken van wel! De surfplanken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten maten, kleuren, merken, volumes en worden geleverd door diverse leveranciers.

Het volume zegt iets over het absolute draagvermogen. De breedte en het volume is de inhoud van de plank in liters. Het zijn de maten die het meest zeggen over de stabiliteit. Je wilt natuurlijk niet zinken met je surfplank, dus daarom is het belangrijk om de surfplank met het juiste volume aan te schaffen. De breedte van een surfplank zegt iets over het inzetbereik en planeervermogen.

Ben jij opzoek naar een windsurfplank met slechts één type zeil? Dan kun je kiezen voor een fantastische Gaastra Hybrid 5018. Deze is verkrijgbaar in verschillende soorten maten. Wij bieden voor ieder een gepaste surfpank aan. Onze surfplanken zijn in vlakwater condities geschikt voor iedereen. Daarnaast zijn onze surfplanken geschikt voor alle niveaus, zowel voor beginners als gevorderden.

Service van Funsport Makkum

Wij bieden eigen bezorgservice, gratis verzending vanaf 50 euro. (met uitzondering van boards). De levertijd is 1-2 werkdagen en natuurlijk bent u van harte welkom in onze fysieke winkel.