Neopreen Wear | Kleding & Accessoires | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Neopreen wear | Neopreen kleding en accessoires

Neopreen wear is perfect wanneer je ook in de winter graag het water ingaat om te windsurfen en kitesurfen. Het is in de winter flink koud in de Nederlandse zee, daarom is het essentieel om goed en warm gekleed te zijn wanneer je het water in gaat. Bij Funsport Makkum hebben wij allerlei soorten neopreen kleding en accessoires die je nodig hebt om de wintertijd door te komen. Van neopreen broeken, mutsen shorts en sokken tot neopreen wasmiddel, wij hebben alles. Wij hebben neopreen kleding voor zowel mannen en vrouwen.

61 artikelen  

Verwijder alle

Wat is neopreen?

Neopreen is een soort stof waar veel duikpakken en andere watersportkleding van wordt gemaakt. Dit rubberen materiaal is ideaal voor surf kleren zoals surfpakken, handschoenen, shirt, broeken, vrijwel alles. Neopreen is niet waterdicht, maar het werkt isolerend en zorgt ervoor dat je lichaamstemperatuur niet naar beneden gaat wanneer je in koud water bent. Hoe langer je in het water bent, hoe minder je afkoelt dankzij deze stof. Bij een neopreen kleding is het erg belangrijk dat je de goede maat kiest. De stof werkt namelijk door alles af te sealen zodat er geen koud water naar binnen loopt, zo blijf je op temperatuur.

Altijd warm met neopreen surfkleding

Om goed warm te blijven wanneer je in koud water gaat surfen, kitesurfen of windsurfen kan je het best een wetsuit op neopreen kleding dragen. Wanneer je een wetsuit draagt maar het nog steeds koud hebt kan je andere extra neopreen kleren dragen zodat je hele lichaam beschermd is tegen de kou, niet alleen wat je wetsuit dekt. Een neopreen beanie of cap is ideaal om je hoofd te beschermen tegen de kou. Neopreen sokken en een neopreen col kunnen ook voor extra bescherming zorgen.

Natuurlijk is neopreen kleding geschikt om het hele jaar rond te dragen. Je kan bijvoorbeeld ook een neopreen broek met neopreen shirt dragen in plaats van een wetsuit. Een neopreen short is bijvoorbeeld ideaal voor in de zomer.

Koop je neopreen kleding online bij Funsport Makkum

Bij funsport Makkum hebben we alle neopreen kleding die je nodig hebt. Van neopreen beanies tot broeken en shirt, alles wat je nodig hebt om volop van het water te genieten, zelfs in de kou. Kijk ook naar onze wetsuits, surfhandschoenen en surfschoenen om je neopreen outfit compleet te maken.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht