SUP accessoires | Stand Up Paddling accessoires - Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

SUP accessoires

Op zoek naar SUP accessoires? Bij Funsport Makkum vind je allerlei benodigdheden voor bij het suppen. Accessoires helpen je bij het gemakkelijker en leuker maken van het suppen. Denk bijvoorbeeld aan een pomp, een enkellijn of een handige SUP tas. Bekijk hierboven ons assortiment met allerlei SUP accessoires.

31 artikelen  

Verwijder alle

Suppen, wat is dat precies?

Suppen staat voor Stand Up Paddling. Hierbij sta je rechtop op een board op het water. Met een peddel kun je jezelf voortbewegen. Het is een rustgevende sport waarbij je langzaam over het water beweegt. Dit is vooral ideaal bij stil water. Perfect om op de grachten in de stad te doen, hierbij kun je de stad van een andere kant te bekijken. Doordat je niet heel snel gaat, kun je rustig van je omgeving genieten. Een echte aanrader om te doen tijdens een mooie lente- of zomerdag. Hiervoor heb je natuurlijk een SUP board nodig en door SUP accessoires te kopen kun je het jezelf een stuk gemakkelijker maken.

Welke SUP accessoires zijn er?

SUP accessoires zijn er om het jou gemakkelijker te maken. Want zeg nou zelf, tijdens het suppen is er niets vervelender dan dat het board wegglipt wanneer je valt. Met een enkellijn bevestig je het SUP board aan je enkel. Het board vaart hierdoor niet ver van je af en je kunt er gemakkelijk weer op klimmen. Daarnaast is een pomp natuurlijk handig als je een opblaasbaar SUP board hebt. Er zijn zowel elektrische pompen verkrijgbaar als handpompen. Met de elektrische SUP pomp kun je extra snel pompen bij lage druk en hij stopt automatisch wanneer de geselecteerde druk is bereikt.

SUP accessoires kopen bij Funsport Makkum

SUP accessoires kopen doe je natuurlijk bij Funsport Makkum. Funsport Makkum is namelijk de windsurf-, kitesurf-, en snowboardwinkel waar je terecht kunt voor alles wat te maken heeft met deze water- en wintersporten. We verkopen daarnaast ook bekende kledingmerken, zoals Brunotti, O’Neill en Billabong. In onze webshop kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor de beste windsurf-, kitesurf- en snowboardmaterialen.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht