Ruilen & retourneren - Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Ruilen en retourneren


Wil je de aankoop ruilen of retourneren?

Tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling kun je het pakket ruilen en retourneren. Zodra wij je retourzending hebben ontvangen en verwerkt, dan wordt de aanschafprijs binnen twee dagen teruggestort.

Retouradres:

Funsport Makkum
Skilbank 9/10
8754 HP Makkum

Vragen over het ruilen of retourneren?

Heeft u vragen omtrent het ruilen of het retourneren, dan kunt u de vraag sturen naar info@funsportmakkum.nl. Vermeld hierbij het ordernummer voor een snelle afhandeling.

Belangrijk:

Controleer na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op om dit te melden.

In alle andere gevallen hanteren wij de volgende richtlijnen:
- Na bestelling, verzending en ontvangst van het artikel is het eigendomsrecht overgegaan op de koper. Indien u het artikel terug wilt sturen bent u verantwoordelijk voor een deugdelijke verpakking en betaalt u de verzendkosten.

- Bewaar de originele verpakking van uw aangeschafte artikelen minimaal 2 weken. Indien u het artikel retour stuurt ,binnen de 14 dagen bedenktermijn, moet dit in de originele verpakking worden teruggestuurd.

-Indien u iets wilt retourneren moet dit altijd compleet zijn, onbeschadigd, niet gebruikt en in geval van kleding ongedragen zijn.

- Indien u een zending weigert aan de deur word deze zending retour gestuurd naar Funsport Makkum, hiermee vervalt uw betalingsverplichting niet.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht