Wingsurf uitrusting - alles voor wingsurfen bij Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Wingsurfen

Tijdens de zomer gaan veel mensen naar het strand of de Waddeneilanden. Om te genieten van de zon of om een watersport te beoefenen. Dit laatste is ook niet zo gek. Nederland heeft namelijk verschillende meren en een lange kust. Hierdoor is ons land uitermate geschikt voor watersporten. Een opkomende watersport is wingsurfen. Hiervoor heb je slechts een surfboard, foil en een vlieger nodig. Dit maakt wingsurfen perfect om kennis te maken met watersporten.

89 artikelen  


Wat is wingsurfen?

Ontdek de nieuwste watersport van dit moment: wingsurfen. Deze watersport is overgewaaid vanuit Hawaii en is sterk in opkomst in Nederland. Het is een verrassende combinatie tussen golfsurfen, kitesurfen en windsurfen. Toch lijkt wingsurfen heel erg op het populaire windsurfen. Het verschil tussen beiden is dat wingsurfen gemakkelijker is. Deze watersport bestaat uit slechts twee onderdelen. Hierdoor neemt het nauwelijks ruimte in beslag. Ideaal als je op vakantie een watersport wil doen.

Wat heb je voor deze watersport nodig?

Om te beginnen met wingsurfen heb je een vlieger nodig. Dit wordt een wing genoemd en is een opblaasbaar zeil. Deze vlieger gebruik je samen met een surfboard. Een SUP of een wingsurfboard zijn hiervoor mogelijk. Het is belangrijk om als startende wingsurfer een board te kiezen met voldoende volume. Dit maakt het leuker om het wingsurfen onder de knie te krijgen.

Wil je het toch professioneler aanpakken? Dan kies je voor een speciaal wingboard. Hieronder is een hydrofoil te monteren waarmee je volledig uit het water komt. Er is geen weerstand, waardoor je over het water vliegt. Dit maakt wingsurfen spectaculair en zeker geschikt voor waaghalzen!

Waar een wingsurfer kopen?

Wil je deze fantastische watersport proberen? Bij Funsport Makkum vind je alles om jouw wingsurf ervaring compleet te maken. Wij beschikken over een groot assortiment aan boards, wings en foils. Voor zowel de beginner als de professional. Er is voor ieder wat wils. Neem eens een kijkje in onze webwinkel of kom langs in onze winkel. Wij zitten aan het strand in Makkum. Dit maakt het mogelijk om direct jou gekochte wingsurfer te proberen. Funsport Makkum is dus het adres voor advies en jouw watersport benodigdheden.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht