Surfbags | Boardbags, sessionbags, wetsuitbags | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel


Voor de perfecte surfbag bent u bij Funsport Makkum aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan windsurf bags. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en onder andere in de merken als Ion, North Sails, Mystic en Prolimit. Bij een boardbag moet je goed op de pasvorm letten. Je surfplank moet er natuurlijk niet al te krap in zitten, terwijl te ruim ook niet goed is. Als u bij ons u surfbag aanschaft bent u verzekerd van service en kwaliteit. Wij bieden eigen bezorgservice en gratis verzending vanaf 50 euro. We streven naar een levertijd van 1-2 werkdagen. Wilt u de surfbags even in het echt bewonderen of zien? Dat kan! U bent in onze fysieke winkel van harte welkom.

Verschillende soorten surfbags

De surfbags zijn er in verschillende maten. De Ion windsurf core boardbag heeft een 5 mm schuimvulling. Hij is voorzien van zilver PE aan de buitenkant om de binnenkant koel te houden.Bij surfbags is het natuurlijk essentieel dat er een kant zilver is voor zonblock. Het is natuurlijk prettig om al je windsurfaccessoires in één tas te hebben. Onze surfbags zijn voorzien van kleine vakjes voor uw windsurf onderdelen en de surfbags hebben een apart gedeelte voor de vinnen.\

Funsport Makkum

Heeft u nog vragen over de surfbags? Dan beantwoorden wij deze graag voor u. Wij durven met onze 25 jaar lange ervaring te zeggen: "Voor het beste advies moet je bij de funsportspecialist zijn". De fysieke winkel vindt u direct aan het strand op de boulevard in Makkum Friesland.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht