Now Snowboardbindingen | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Now

Als je op zoek bent naar Now snowboard bindingen dan ben je bij Funsport Makkum aan het juiste adres. De webshop en de fysieke winkel van Funsport Makkum hebben een divers aanbod van Now snowboard bindingen. Door het mooie en complete aanbod weet je zeker dat je bij Funsport Makkum een Now snowbo…

1 artikelen  

Verwijder alle

ard binding die bij jou past zult vinden! Snowboard bindingen zijn essentieel voor iedere snowboarder. De bindingen zorgen voor een juiste verbinding tussen het lichaam en het snowboard. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat het snowboard van de berg afglijdt zodra je een val maakt. Snowboard bindingen kunnen heel bepalend zijn. Zo is het van belang dat ze zowel goed bij de snowboardschoenen als het board passen. Zo behoudt je de optimale controle over het snowboard.

Now snowboard bindingen

Snowboard bindingen van Now staan bekend om de stabiliteit die ze verlenen tijdens het snowboarden en daarnaast hoogwaardige kwaliteit. Het unieke van het merk Now is dat de snowboard bindingen ontworpen zijn met een zogeheten skateboard technologie in het achterhoofd. Tijdens het creëren en ontwerpen van de bindingen is geprobeerd de wijze waarop skateboard wielen over de grond rollen na te bootsen in een snowboard binding. De skateboard wielen zitten met een specifieke techniek aan het skateboard vastgebonden. Hierdoor kun je gemakkelijk bochten maken zonder dat je hier veel kracht voor hoeft te zetten. Door deze techniek toe te passen in de snowboard bindingen kun je met een snowboard binding van Now gemakkelijker snowboarden dan met andere bindingen. Doordat het maken van bochten minder kracht kost zal het snowboarden in het algemeen minder uitputtend zijn. Hierdoor kun je op Now snowboard bindingen langer snowboarden dan op een andere binding. Een directe upgrade voor je wintersportervaring dus! Daarnaast bestaat het team dat Now snowboard bindingen maakt en ontwerpt volledig uit ervaren snowboarders. De producten worden voordat ze op de markt worden gebracht uitvoerig in de praktijk uitgeprobeerd. Hierdoor weet je met Now snowboard bindingen altijd dat je kwaliteit in huis haalt!

Now snowboard bindingen kopen bij Funsport Makkum

Je kunt de Now snowboard bindingen gemakkelijk kopen in de webshop van Funsport Makkum. De Now snowboard bindingen worden binnen enkele dagen bij u thuis geleverd. Het is raadzaam om de snowboard bindingen ruim voor uw geplande wintersport te bestellen. Zo kun je de snowboard bindingen alvast passen en voorzichtig uitproberen. Op deze manier voorkom je onverwachte pijnpunten in de snowboard binding op wintersport. Als je tijdens het bestellen van Now snowboard bindingen in de webshop van Funsport Makkum tegen problemen aanloopt, neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag tijdens je bestelling of indien er andere vragen zijn ontstaan.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht