Neopreen surfhandschoenen online kopen | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Neopreen surfhandschoenen kopen

Surfhandschoenen zijn erg belangrijk, zeker wanneer je met wat koudere temperaturen het water in gaat. Surfhandschoenen zijn de perfecte aanvulling voor bij een wetsuit en zorgen dat ook je handen warm blijven ondanks het koude water. In ons assortiment vind je verschillende soorten surfhandschoenen waaronder neopreen handschoenen. Ook zijn onze surfhandschoenen zijn geschikt voor zowel dames en heren.

13 artikelen  

Verwijder alle

Surfhandschoenen voor de zomer en winter

Surfhandschoenen kan je in veel verschillende soorten en maten kopen. Met dit soort handschoenen kan je comfortabel kan windsurfen, kitesurfen, of een andere soort watersport doen. Hoewel veel surfhandschoenen speciaal voor de winter zijn gemaakt zijn er ook zomer surfhandschoenen. Er zijn verschillende onderdelen die dit soort handschoenen uniek maken.

Winter surfhandschoenen zijn bijvoorbeeld een stuk dikker, en bedekken je handen en vingers helemaal. Deze soort neopreen gloves zorgen ervoor dat je handen en vingers niet compleet verkleumt raken door het koude water. Voor in de zomer zijn er ook verschillende soorten surfhandschoenen. Zomer surfhandschoenen zijn over het algemeen wat dunner en zijn bijvoorbeeld half finger modellen, zo ben je iets flexibeler en heb je meer grip. De short vinger handschoenen zijn ook ideaal ter bescherming tegen blaren. Ook zijn veel zomer handschoenen van Lycra materiaal gemaakt, deze stof zorgt ervoor dat de handschoenen snel opdrogen.

Kies de juist soort surfhandschoenen voor jou

Wanneer je surfhandschoenen koopt is het erg belangrijk dat ze goed zitten. Om je handen goed warm te houden moeten de handschoenen goed op je wetsuit aansluiten. Daarnaast moet je ook nadenken wanneer en waarvoor je ze wil gebruiken. Voor de winter zijn neopreen wanten met een open palm een goede keuzen, zo heb je goede grip en warme handen. Wanneer het belangrijk is dat je een goede grip hebt kan je het best voor surfhandschoenen met antislip op de handpalm een goede keuze.

Koop je surfhandschoenen online bij Funsport Makkum

Bij Funsport Makkum hebben wij een breed assortiment aan verschillende soorten surfhandschoenen van verschillende materialen inclusief Lycra en Neopreen. Of je nou op zoek bent naar warme wanten of beschermende fingerles gloves, wij hebben wat je zoekt. Bovendien hebben wij ook alle andere onderdelen en kleding die je nodig hebt wanneer je met watersport bezig gaat. Kijk ook naar onze wetsuit en surfschoenen om je surfoutfit compleet te maken.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht