Holmenkol Snowboard Accessoires kopen | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Holmenkol

Holmenkol producten online kopen

Een goed snowboard is erg belangrijk, maar om hem optimaal te laten presteren in de sneeuw is goede wax bijna net zo belangrijk. Het Duitse merk Holmenkol is al decennia lang een autoriteit op het gebied van waxartikelen voor snowboards of ski’s. Bij Funsport Makkum koop je de beste producten van Holmenkol tegen een scherpe prijs.

13 artikelen  

Verwijder alle

Holmenkol wax

Goede wax is uiterst belangrijk om je snowboard zo goed mogelijk over de sneeuw te laten glijden. Daarnaast beschermt wax je board tegen beschadigingen.

Het is aan te raden om regelmatig te waxen, ongeveer een keer per week. Het is geen lastig klusje, maar je moet wel even goed weten hoe je het doet. Wax je je snowboard op de verkeerde manier, dan bestaat de kans dat hij al zijn glij-eigenschappen verliest. Heb je vragen over hoe je je board moet waxen, neem dan gerust eens contact met ons op.

Bij Funsport Makkum verkopen we verschillende soorten wax van Holmenkol. De Fluormix White is een universele waxsoort, die vooral geschikt is bij sneeuwtemperaturen van boven het vriespunt. Daarnaast vind je bij ons Holmenkol Betamix Red, de waxsoort die momenteel het meest verkocht wordt. Deze wax is erg allround en in te zetten bij temperaturen van -4 tot -14 graden.

Snowboardvijlen van Holmenkol

Voor goed onderhoud aan je snowboard zijn ook de vijlen van Holmenkol een aanrader. Het regelmatig slijpen van je board verhoogt namelijk de prestaties op de piste. Met een (kanten)vijl verwijder je bramen op je board en houd je hem mooi scherp. Bij Funsport Makkum vind je verschillende soorten vijlen in de collectie.

Holmenkol grinding rubber

Voor de afwerking van de randen van je snowboard is grinding rubber erg geschikt. Dit product is ideaal om de stalen randen van je snowboard af te botten en eventuele oneffenheden en roest weg te halen. Op deze manier voorkom je het gevaarlijk verkanten van je board.

Plaats gauw je bestelling bij Funsport Makkum en profiteer van onze voordelige service en scherpe prijzen.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht