JP Australia SUP & windsurfartikelen | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

JP Australia

JP Australia SUP en Windsurfartikelen nodig?

JP Australia, hét surfmerk voor SUP en windsurfartikelen, opgericht door de nummer 1 big wave-zeiler ter wereld en tweevoudige Wave-wereldkampioen. De oprichter is een legende in de windsurfsport. De indrukwekkende kracht en snelheid van Jason Polakow in golfzeilen beïnvloedde decennialang de surfstijl en heeft tot op heden een groot effect gehad om de vormen van de golfboards die wij nu kennen. Windsurf en SUP artikelen van JP Australia scoor je bij Funsport Makkum

37 artikelen  

Verwijder alle

Geschiedenis windsurfmerk JP Australia

De merknaam 'JP Australia' staat voor windsurflegende Jason Polakow (JP). Jason is afkomstig uit Australië. Polakow begon al op 12-jarige leeftijd met windsurfen. In 1989 werd hij Australisch nationaal windsurfkampioen, waarna hij zijn carrière startte als professioneel windsurfer. Jason Polakow richte in 1997 JP Australia op en introduceerde nog datzelfde jaar de eerste JP Australia windsurfboards bij ISPO.

Wat is JP Australia voor merk?

Toen JP Australia in 1997 werd opgericht, werd het bedrijf in de markt gezet als een merk dat zich enkel en alleen richtte op windsurfen. Ze wilden graag exclusief zijn, een tikje radicaal, met de focus op hardcore wave en freestyle surfen. Tegenwoordig kan je bij JP Australia voor alle aspecten van windsurfen en suppen terecht.

Diverse soorten JP Australia windsurfboards

JP Australia kent een breed assortiment aan SUP en windsurfboards. Zo biedt het merk voor het windsurfen onder andere waveboards, freestyle-wave boards , freeride-boards (zoals de Magic Ride en de Super Ride), slalom-boards (zoals de Super Sport), foil boards en beginners-windsurfboards (zoals de Explorer). Voor het suppen biedt JP Australia speciale Junior peddels, zodat eenieder, klein of groot, van watersport kan genieten.

Bekijk het hele JP Australia assortiment bij Funsport Makkum

Maak jouw SUP uitrusting compleet met de gehele JP Australia collectie van Funsport Makkum. Bekijk de verschillende categorieën hier:

JP Australia Surfboards

JP Australia Paddles

JP Australia Vinnen

JP Australia Accessoires

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht