Windsurf Trapeze en Impactvesten Online Kopen | Heup- en Zittrapezes

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Online windsurf trapeze kopen - heuptrapeze en zittrapeze bij Funsport Makkum

Windsurf trapeze kopen voor dames en heren

Op zoek naar een trapeze zodat je volop kunt genieten van de watersport? Bij Funsport Makkum kunt u de trapezes kopen in onze fysieke winkel en in ons online windsurfwinkel. Wij beschikken over een ruim assortiment in zowel heuptrapezes als zittrapezes. Zowel dames, kinderen en heren kunnen hier eenvoudig een windsurf trapeze kopen. Bekijk ons ruime aanbod windsurf trapezes.

63 artikelen  

Verwijder alleHeuptrapeze of zittrapeze kopen? Wat is het verschil?

Redelijk kort door de bocht kun je zeggen dat je twee soorten trapezes kunt kopen. Een heuptrapeze en een zittrapeze. Wat zijn de verschillen en wat is voor jou geschikt? Bekijk hieronder wat de voordelen zijn van de verschillende trapezes en beslis of je een heuptrapeze of zittrapeze nodig hebt.

Voordeel van de heuptrapeze

Een heuptrapeze is trapeze met een hogere haakpositie en wordt gedragen als een soort gordel. Een voordeel is dan ook dat er geen banden onder je benen langs lopen. Daarnaast zorgt de heuptrapeze voor optimale bewegingsvrijheid. Dit model is dan ook zeer in trek bij wavesurfers en freestylers, tegenwoordig varen slalom windsurfers ook steeds meer met een heuptrapeze, deze kiezen meer voor een hardshell harness, dit zijn trapezes met een harde schaal en bieden meer steun in de rug. . Je hebt de keuze uit verschillende modellen die meer of minder rugondersteuning bieden.

Voordeel van de zittrapeze

Een zittrapeze is een trapeze met een lage aanhaakpositie en wordt gedragen als een soort broek. De haak zit onder de navel, in tegenstelling tot de heuptrapeze. Op deze manier kun je lager zitten en heb je meer controle over het board. Het model biedt tevens ondersteuning aan de mensen met een iet wat zwakkere rug. Een zittrapeze wordt vaak gekozen door de beginnende windsurfer en door de slalom en speedsurfer. In de zittrapezes kun je kiezen uit verschillende modellen, hoge of lage haakpositie, veel of minder rugondersteuning.

Op zoek naar een trapeze van Prolimit, Neilpryde, Ion, Severne of Mystic?

Funsport Makkum heeft alle topmerken trapezes voor jou geselecteerd. Zo hebben wij altijd een passend aanbod en ben jij voorzien van de juiste trapeze van de beste merken.

Goedkope trapeze en vesten

Het hele jaar door hebben we zeer scherpe aanbiedingen voor jou.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht