Ion online shop | Windsurfshop | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Ion windsurfproducten

Bij Funsport Makkum kun je ontzettend veel producten van Ion bestellen. Je kunt bij ons terecht voor onder andere beschermingsartikelen voor diverse watersporten. Denk hierbij in de richting van windsurfen,kitesur…

83 artikelen  

Verwijder alle

fen en wakeboards. Ion windsurfproducten staan erom bekend kwalitatief enorm goed te zijn. Een Ion windsurfproduct kopen via Funsport Makkum is dan ook bijna altijd garantie voor succes.

Wat is Ion

De term ‘Ion’ doet bij de meeste mensen wel een belletje rinkelen. Dit zal bij een reguliere burger in de richting van een elektrisch geladen atoom gaan, maar iedere kitesurfer/windsurfer zal het direct als merk herkennen. Ion produceert een breed scala aan windsurfproducten die voor bescherming en versoepeling van de activiteiten kunnen zorgen en is sinds 2004 een bekende speler in de markt. Ion profileert zich dan ook als niet zomaar een product, maar als een lifestyle product. Als je Ion windsurfproducten draagt, laat je zien dat je de natuur wilt ervaren en jezelf wilt uitdagen! Het aanbod van Ion kan in twee categorieën onderverdeeld worden:

  • Windsurf beschermers
  • Stijlproducten
  • Ion windsurf beschermers en stijlproducten
Je kunt tal van windsurf beschermers van Ion kopen bij Funsport Makkum. Denk aan helmen, windsurf trapezes en impact vesten. Deze beschermende producten zullen ervoor zorgen dat als je een keer van je kiteboard of surfboard valt, je zo min mogelijk schade oploopt. Een must dus voor iedereen die zich niet wil bezeren. De tweede categorie producten van Ion die bij Funsport Makkum verkrijgbaar is, is stijlproducten. Deze producten zijn minder gefocust op het beschermen van de eindgebruiker, maar juist weer meer op het stijlvol overkomen van de eindgebruiker. Een echte Ion fan combineert dan ook een beschermend product met een stijlproduct om te allen tijde goed beschermd, en stijlvol te zijn!

Ion windsurfproducten bij Funsport Makkum

Net zoals jij waarschijnlijk, zijn wij van Funsport Makkum groot fan van Ion windsurfproducten. Dit kun je wel zien aan ons uitgebreide assortiment. Je kunt direct hierboven je gewenste producten bestellen en vanaf 50 euro krijg je deze prachtige producten zelfs gratis thuis geleverd. Wil je meer weten over Ion windsurfproducten bij Funsport Makkum, neem dan contact met ons op via onze https://www.funsportmakkum.nl/contact.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht