Jouw one stop shop voor Severne windsurf artikelen

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Severne

Severne is een jong en eigenzinnig surfmerk uit Australië dat zich richt op het ontwerpen van topmateriaal. De gear van Severne wordt door de beste windsurfers ter wereld aangeprezen als uiterst responsief en van eenzaam kaliber. Bij FunSport Makkum heb je de keuze uit een groot aantal zeilen, masten, gieken, trapezes en andere Severne windsurfen artikelen. Altijd voor een goede prijs, en vaak zelfs met forse korting.

81 artikelen  

Verwijder alle

Hierom kiezen surfers voor Severne

De missie van Severne is simpel: het bedrijf wil de beste, lichtste en meest responsive surfgear in de wereld ontwikkelen. Zodat jij als surfer geniet van je experience, zonder na te hoeven denken over je materieel. Dat Severne windsurfen serieus neemt, zie je aan de designs van hun producten. Die zijn zonder uitzondering tot in de fijnste details doordacht en behoren tot de beste surfspullen die je wereldwijd kunt kopen.

De geschiedenis van Severne

Severne levert sinds 2003 de beste producten voor windsurfen en is nu een gerenommeerd merk in de surfwereld. Dit label heeft zijn oorsprong in de woeste golven voor de kust van Perth in West-Australië. Daar merkten Ben Severne en andere fanatieke watersporters dat hun oude surfmateriaal geen optimale surfbeleving gaf. Ze besloten hun enorme ervaring in te zetten om de allerbeste uitrusting voor hun passie te ontwikkelen. De verbazingwekkende resultaten van hun werk zie je in onze webshop.

Onze Severne windsurfen zeilen

Ook de beste surfsessies beleven met Severne? Natuurlijk hebben we de gewilde zeilen van dit merk in huis. Er zijn modellen voor races, wave, veelzijdige crossoverzeilen, zoals de Gator en méér gespecialiseerde en allround windsurfzeilen. Een paar van de populairste modellen zijn de sterke, lichtgewicht Blade windsurfzeilen, het extra stabiele NCX Surfzeil voor topprestaties en de ultrasoepel glijdende Convert. De superieure zeildesigns van Severne zijn kenmerkend voor het merk en geschikt voor beginners tot pro’s.

Alle Severne windsurfen accessoires

Bij FunSport Makkum vind je een volledig assortiment aan Severne windsurfen artikelen. Hun lightweight masten zijn van dezelfde hoge kwaliteit als hun zeilen. Ook de windsurftrapezes, de gieken en de andere accessoires van Severne zorgen ervoor dat je optimaal geniet van je tijd op het water. Met deze hoogwaardige gear worden jouw prestaties nooit beperkt door een tegenvallende materiaalkwaliteit.

Elk artikel van Severne is uitvoerig getest

Alle producten van dit merk worden uitgebreid getest in Australië – in de allerzwaarste omstandigheden, door een paar van de meest getalenteerde windsurfers ter wereld. Severne werkt samen met een groot aantal beroemde windsurfers. Jaeger Stone, Matteo Iachino, Philip Köster en Amado Vrieswijk behoren tot de ambassadeurs van het merk. Dat zegt voldoende over de prestaties die je met de producten van dit merk kunt neerzetten.

Bestel meteen jouw windsurfgear – of kom langs

In onze webshop vind je de gewilde artikelen van Severne voor hele aantrekkelijke prijzen. Zeker als je profiteert van de kortingsacties die regelmatig vernieuwd worden. Heb je hulp nodig om het juiste zeil of de mast voor jouw hobbybeoefening te kiezen? Dan geven de kundige medewerkers van onze klantenservice je graag advies op maat. Of kom op bezoek in de winkel van FunSport in Makkum. Dan laten we je kennismaken met de allernieuwste snufjes voor jouw passie.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht