Groot aanbod aan wingsurf boards - alles voor wingsurfen | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Wingsurf boards

Recent al een wing aangeschaft? Dan mag een bijpassend wingboard uiteraard niet ontbreken. Vanzelfsprekend gebruik je de wingsurf board om op te staan. Hierop moet je balanceren om door de golfslag van een meer of zee te breken. Natuurlijk mag de foil ( hydrofoil )niet ontbreken. Deze monteer je eenvoudig onder je surfboard. Met deze hydrofoil kom je uit het water. Als resultaat vlieg je met een snelheid over het water heen. Een wingsurf board biedt veel mogelijkheden!

30 artikelen  

Verwijder alle

Welk formaat board past bij mij?

Een wingsurf board mag absoluut niet ontbreken wanneer je deze watersport gaat doen. Het is namelijk de basis van wingsurfen. Door de toenemende populariteit van deze watersport zijn er diverse modellen verkrijgbaar. Ondertussen zijn er veel verschillende merken, vormen en lengtes op de markt gebracht.

Waar moet je opletten als beginner?

Wanneer je voor het eerst begint met wingsurfen is een goed surfboard noodzakelijk. Het is verstandig om een wingsurf board te kiezen die ongeveer 140 liter bevat. Hoe meer liters, hoe stabieler de surfboard is. Op vlak water beginnen is daarom verstandig. Hier krijg je geen last van golfslag, waardoor je stabieler op je wingsurf board staat. Met een wingboard van 140 liter is het dus gemakkelijker om te leren wingsurfen. Als beginnende windfoiler adviseren we om niet met een te kleine foil te starten met een grotere voorvleugel kom je sneller uit het water.

Wingsurf board kopen

Watersportfanaten kunnen met hartenlust winkelen bij Funsport Makkum. Wij hebben een divers assortiment aan surfboards. Er zijn bij ons verschillende maten en modellen verkrijgbaar. Het kopen van een wingsurf board kan daardoor lastig zijn. Wij adviseren je graag bij het vinden van een wing-surfboard die bij je past. Nieuwsgierig geworden naar de wonderen van wingsurfen? Neem dan snel een kijkje in onze webwinkel. Natuurlijk ben je ook welkom in onze winkel in Makkum. Het kopen van een wingsurf board wordt zo wel heel eenvoudig.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht