Wingsurf wings - alles voor wingsurfen bij Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Wingsurf wings

Wanneer je voor het eerst begint met wingsurfen is het belangrijk om voor goede materialen te kiezen. De watersport is hierdoor prettiger. Een wingsurf wing is één van deze benodigdheden. Dit is een opblaasbaar vlieger die je tijdens het beoefenen van de watersport in je handen vast hebt. De vlieger is vast te houden aan een giek of handgrepen. Er zijn ook een aantal kijkvensters in de wingsurf wing om alles goed in te gaten te houden. Afhankelijk van jouw voorkeur zijn er verschillende wingsurf wings verkrijgbaar.

30 artikelen  

Verwijder alle

Welke soorten vliegers zijn er?

De wind heeft een grote invloed tijdens het wingsurfen. Zonder een zuchtje wind is de watersport niet te beoefenen. Voor elke windkracht is er dan ook een aparte vlieger ontwikkeld. Het is belangrijk om voor de aanschaf van een wingsurf wing te bepalen tijdens welke windsterkte je wilt wingsurfen. In onderstaand tabel vind je een vuistgreep over de vlieger groottes en de windkracht.

Wingsurf wing kiezen

Hoe doseer je kracht met een wingsurf wing?

Een vlieger is krachtloos wanneer je deze vlak houdt. Hierdoor ligt de wingsurf wing feitelijk op de wind. Om sneller te gaan moet je de vlieger onder vasthouden. Dit zorgt ervoor dat er meer wind bij de wing komt. De vlieger gaat hierdoor trekken. Dit verdwijnt gedeeltelijk vanzelf wanneer je snelheid toeneemt. Hierna is het mogelijk om de wing hoger of lager vast te pakken om de kracht te doseren. Vanzelfsprekend geldt dat het allemaal soepeler gaat naarmate je vaker wingsurft.

Wingsurf vlieger bestellen

Het maakt niet uit of je een beginner bent of juist een professional. Bij Funsport Makkum is iedereen welkom. Wij adviseren jou graag bij het kopen van een wingsurf vlieger. Op deze manier ben je er altijd zeker van dat je direct aan de slag kan. Met ons groot aanbod aan verschillende soorten vliegers is er voor ieder wat wils. Kom naar onze winkel in Makkum of laat je inspireren op onze webwinkel. Het bestellen van een wingsurf vlieger was nog nooit zo makkelijk.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht