Drake Snowboardbindingen | Online kopen | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Drake

Bij Funsport Makkum koop je de beste snowboard bindingen van het merk Drake. Snowboard bindingen zijn een belangrijk onderdeel voor de snowboard setup, Ze houden je voeten op hun plaats op het snowboard. Een snowboard binding geeft met zijn highback (het deel achter de kuit) en de baseplate (wat de bodem van de snowboard binding is) de juiste ondersteuning en stijfheid.

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Over Drake snowboardbindingen

Het was in 1991 dat Gianni Piva zijn veelgeprezen carrière in de snowboardindustrie begon door de wereld kennis te laten maken met de eerste zachte boot voor snowboarden. Uiteindelijk ging hij door met het verkopen van Drake- en Northwave-producten, waardoor de wereld kon genieten van de fijnere dingen in snowboarduitrusting. Northwave begon in de jaren 1970 met een Californiër geobsedeerd door surfen en skateboarden en Drake begon niet lang daarna. Tegenwoordig bieden Piva en zijn bedrijven enkele van de hoogste kwaliteit laarzen, bindingen en boards op de markt. Het internationale bedrijf is gevestigd in Italië en wint advies in bij enkele van de beste renners ter wereld.

Drake snowboard bindingen zijn al bijna net zolang beschikbaar als de sport en Drake blijft innoveren. Het kiezen van de juiste bindingen is essentieel om het meeste uit je tijd op de pisten te halen. Als eerste kies je de schoenen, daarna komen de bindingen. En tot slot kies je een board. Het vinden van de juiste set of bindingen is een lastige maar belangrijke taak. Iedereen heeft weer een ander type binding nodig. Drake snowboardbindingen heeft een gevarieerd aanbod waar uit gekozen kan worden. Drake heeft bindingen voor iedereen.

Waarom Drake snowboardbindingen?

Drake bestaat al tientallen jaren en werkt er hard aan om enkele van de lichtste en betaalbare producten op de markt te maken.

Drie van de bestverkopende Drake snowboardbindingen zijn:

  • Drake Radar
  • Drake Supersport
  • Drake Reload

Elk van deze bindingen heeft zijn eigen voordelen en speciale kenmerken. Ook al raakt geen van deze je echt, kijk eens naar wat hen zo aantrekkelijk maakt voor de massa. Dit zal je op de lange termijn helpen. Het mooiste is dat je een set bindingen vindt die er niet alleen cool uitziet, maar je ook helpt te evolueren als rijder. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe set bindingen, dan doe je er zeker goed aan als je kiest voor Drake.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht