Gaastra online shop | Windsurfshop | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Gaastra windsurfproducten

Bij Funsport Makkum kun je terecht voor windsurfzeilen, masten en gieken van Gaastra. De naam Gaastra wordt nog steeds gebruikt terwijl de het officieel Ga heet, Gaastra/Ga is een betrouwbaar merk waar kwaliteit centraal staat. Zoek je dus een goede toevoeging…

12 artikelen  

Verwijder alle

op je windsurfuitrusting? Zoek dan niet verder!

Gaastra windsurf

Het merk Gaastra/Ga zal je misschien niet direct doen denken aan windsurfartikelen, maar ze zijn al heel lang in de surfmarkt actief. Het bedrijf bestaat al sinds 1897 en heeft zich de eerste honderd jaar van haar bestaan beziggehouden met het maken van surfzeilen. Pas in 1996 zijn ze zich gaan focussen op de (sportieve) kledingmarkt. Ondanks de korte aanwezigheid van op de (sportievere) kledingmarkt, zullen de meeste mensen het merk eerder kennen als kledingmerk. Na de overstap richting de kledingmarkt ging het namelijk hard. Ze groeiden snel en werden, niet kort na de toevoeging van sportkleding aan het assortiment, overgenomen door McGregor Fashion Group (2000). Gaastra heeft er heel bewust voor gekozen om haar positionering binnen de verschillende markten vrij gelijk te houden. Je kunt dus ook op wat Gaastra windsurfartikelen betreft een goede kwaliteit verwachten.

Gaastra windsurfproducten

Bij Funsport Makkum kun je verschillende Gaastra windsurfproducten vinden. Denk hierbij aan:
  • Windsurfzeilen
  • Masten
  • Gieken
Je kunt bij Funsport Makkum Ga windsurfzeilen vinden. Deze moderne zeilen zijn voor iedere windsurfer een aanrader. Een ervaren windsurfer zal de zeilen kunnen gebruiken om hoge snelheden te kunnen behalen en een beginnend windsurfer zal zich door de sterke zeilen snel vertrouwd op het surfboard voelen. Ook zijn er bij Funsport Makkum diverse masten van Gaastra te verkrijgen. Ze verschillen in dikte (SDM of RDM ) carbon gehalte. Je kunt uit het gevarieerde aanbod kiezen welke mast het beste bij jouw windsurfzeil past. De sterkte/gewichtsverhouding van al deze masten is uitmuntend! Naast de masten en surfzeilen van Gaastra kun je bij Funsport Makkum ook een Gaastra gieken kopen. Door de unieke bouwwijze en maximale stevigheid is deze giek een goede keuze als je gaat voor de prijs, duurzaamheid en duurzaamheidsverhouding.

Gaastra kopen bij Funsport Makkum

Zoals je hebt kunnen concluderen verkoopt Gaastra goede kwalitatieve producten in de webwinkel van Funsport Makkum. Bestel je voor meer dan 50 euro aan producten, dan worden deze ook nog gratis thuisbezorgd! Wil je meer weten over je bestelling, het bestelproces of onze producten? Neem dan contactcontact met ons op!

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht