Online windsurfshop Funsport Makkum

In de webshop van windsurfshop Funsport Makkum kun je eenvoudig al je windsurfmateriaal bestellen, laten bezorgen of op halen aan de strand van Makkum, waar tevens een verhuurcentrum aanwezig is. Hier kun je direct windsurfboards en zeilen testen. Wat heb jij nodig om snel weer te kunnen genieten van het windsurfen? We beschikken over een breed scala aan producten voor de beginnende, de meer ervaren windsurfer en voor de freestyler. Bekijk het ruimte assortiment van de windsurf shop Funsport Makkum gewoon online in de webshop of kom langs in onze winkel in Makkum.

190 artikelen  


Alles voor het windsurfen

Online vind je een ruim assortiment met alle surfmaterialen dat je nodig hebt voor het windsurfen. Een heerlijk dagje ontspannen met een nieuw windsurfboard of ga je liever eerst voor een gebruikte board om het te ervaren? Verder vindt je alles om de je windsurfset compleet te maken of te vervangen: gieken, wetsuits, surfschoenen, trapezes en accessoires. Kortom, alles voor het windsurfen kun je online kopen bij Funsport Makkum.

Heb je een favoriete windsurf merk? Topmerken altijd goed geprijsd

Alle bekende windsurfmerken kun je vinden in de shop van Funsport Makkum, waaronder: Naish, JP Australia, Fanatic, Tabou, Starboard, Neilpryde, Ion, Mystic, Dakine, North Sails, Duotone, Severne en Prolimit. De topmerken zijn altijd goed geprijsd bij Funsport Makkum.

Windsurf winkel met ervaren specialisten helpen jou graag

Funsport Makkum is de specialist in windsurfen, kitesurfen en snowboarden. In onze winkel hebben we ervaren specialisten die al je watersport en wintersport gerelateerde vragen kunnen beantwoorden. Kom gerust eens langs en ontvang advies op maat.