SUP boards online kopen - ook inflatable boards

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

SUP Boards

SUP staat voor Stand Up Paddling, een vorm van watersport die steeds meer aan populariteit wint. Niet zo gek: het is gezond, rustgevend en enorm ontspannend. Zoek je iets meer spanning, dan is een windSUP ideaal. Hiermee kun je namelijk zowel pedellen als windsurfen – het beste van twee werelden! Bij Funsport Makkum hebben we diverse opblaasbare SUP boards in onze collectie.

21 artikelen  

Verwijder alle


Kenmerken van een SUP board

In tegenstelling tot de meeste windsurfboards van tegenwoordig zijn SUP boards niet kort en breed, maar juist langer. Dit zorgt ervoor dat zo’n board veel beter glijdt over het water, wat vooral ideaal is voor beginners of families met kinderen.

WindSUPs beschikken over een zogenaamde mastfoot insert. Hier kun je de mast en het zeil indraaien als je even genoeg hebt van het peddelen en echt wilt gaan surfen.

Supboards bij Funsport Makkum

Bij Funsport Makkum vind je verschillende soorten Supboards. De STX opblaasbare Windsurfsup 11.6 is een echte windSUP waarmee je heerlijk kunt windsurfen. De JP Inflatable SUP board Sports is meer een combinatie van een race en een touring SUP. Hij is langer en smaller waardoor je er heerlijk mee over het water kunt glijden.

Bestel snel bij Funsport Makkum en profiteer van onze goede service.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht