SUP shop - Stand Up Paddling shop - Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Online SUP board kopen | Funsport Makkum

SUP (Stand Up Paddle Boarding) is de laatste jaren erg in trek, en met reden! Met een Sup board kan je heerlijk ontspannen op het water cruisen. Kom tot rust, terwijl je ook nog eens je hele lichaam traint door balans te houden. Een SUP board koop je bij Funsport Makkum. Wij helpen je aan de beste boards, zodat je straks met je vrienden of met het gezin volop van de golven, of van de rustigere wateren kunt genieten!

128 artikelen  


Wat is SUP?

Suppen doe je op een type board dat wordt gebruikt voor de watersportactiviteit genaamd stand-up paddleboarding (SUP). Stand-up paddleboarding is een populaire watersport waarbij een persoon op een board staat en zichzelf voortbeweegt met behulp van een lange peddel. SUP-boards zijn ontworpen om stabiel en wendbaar te zijn op het water, en zijn meestal gemaakt van materialen zoals epoxy of opblaasbaar PVC. Er zijn verschillende soorten SUP-boards beschikbaar, zoals touring SUP's, race SUP's, surf SUP's en yoga SUP's, die elk zijn ontworpen voor een specifieke activiteit op het water.

Beginners en gevorderden begeven zich met veel plezier op het water op één van onze vele SUP boards. Nu jij nog!

Waarom jij SUP boarden moet proberen

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zou willen gaan suppen (stand-up paddleboarding)

Het is een leuke en uitdagende manier om fit te blijven. Suppen is een full-body workout die je kracht, uithoudingsvermogen en balans verbetert.

Het biedt een geweldige manier om de natuur te verkennen. Met een SUP kun je gemakkelijk rivieren, meren en kanalen verkennen en genieten van de prachtige natuur.

Het is een sociale activiteit. Suppen is een leuke en sociale activiteit die je samen met vrienden of familie kunt doen.

Het is gemakkelijk te leren. Het is gemakkelijk om te beginnen met suppen en je kunt snel vooruitgang boeken.

Het is een ontspannende activiteit. Suppen kan ook een ontspannende activiteit zijn, vooral als je op rustig water peddelt en geniet van de omgeving.

Kortom, er zijn tal van redenen waarom iemand zou willen gaan suppen, variërend van fysieke fitheid tot ontspanning en natuurverkenning.

Diverse board en SUP kleding

Wij hebben diverse SUP boards en kleding in ons assortiment. Vandaar dat watersportliefhebbers altijd het SUP board of kleding vinden dat ze zoeken. Als je er zelf nog niet helemaal uitkomt, omdat het aanbod wat overweldigend kan zijn, willen wij je graag helpen door het geven van advies en tips. Hieronder vind je voor het overzicht een indeling van ons SUP categorieën:

Uw SUP specialist

Wij zijn niet alleen uw SUP specialist, maar hebben ook veel ervaring als het op watersport aankomt. Naast SUP hebben wij een groot assortiment aan windsurf, wintersport, wingsurfen, windsurf foilen en wetsuitartikelen en meer. Alles vind je op onze webshop, maar ook in onze winkel in Makkum. Wij helpen je graag met het kiezen van een geavanceerd SUP board, dat voldoet aan al jouw eisen. Onze medewerkers beantwoorden graag al jouw vragen en bieden tips over de nieuwste modellen. Heb je een brandende vraag die je ons direct wilt stellen? Dat kan geheel vrijblijvend via het contactformulier.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht