SUP shop - Stand Up Paddling shop - Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Online SUP board kopen | Funsport Makkum

75 artikelen  


SUP (Stand Up Paddle Boarding) is de laatste jaren erg in trek, en met reden! Met een Sup board kan je heerlijk ontspannen op het water cruisen. Kom tot rust, terwijl je ook nog eens je hele lichaam traint door balans te houden. Een SUP board koop je bij Funsport Makkum. Wij helpen je aan de beste boards, zodat je straks met je vrienden of met het gezin volop van de golven, of van de rustigere wateren kunt genieten!

Wat is SUP?

SUP staat zoals eerder vermeld voor Stand Up Paddling. Onze Sup boards zijn daarom ook groter dan het doorsnee surfboard, zodat jij gemakkelijker kunt blijven staan. Doordat het wat gemakkelijker en toegankelijker is dan wind- en kitesurfen is de populariteit van SUP enorm toegenomen. Beginners en gevorderden begeven zich met veel plezier op het water op één van onze vele SUP boards. Nu jij nog!

Waarom jij SUP boarden moet proberen

In tegenstelling tot de overige watersporten is SUP ook toegankelijk voor beginners, omdat je gemakkelijk op je SUP board kunt blijven staan. Hierdoor is de sport ideaal voor eenieder die op zoek is naar ontspanning op het water en van volop van het moment wil genieten. Daarnaast biedt SUP je de mogelijk om ook het avontuur op te zoeken. Ga de uitdaging aan door de ruigere wateren op te zoeken en geef jezelf een echte workout!

Diverse board en SUP kleding

Wij hebben diverse SUP boards en kleding in ons assortiment. Vandaar dat watersportliefhebbers altijd het SUP board vinden dat ze zoeken. Als je er zelf nog niet helemaal uitkomt, omdat het aanbod wat overweldigend kan zijn, willen wij je graag helpen door het geven van advies en tips. Hieronder vind je voor het overzicht een indeling van ons SUP categorieën:

Uw SUP specialist

Wij zijn niet alleen uw SUP specialist, maar hebben ook veel ervaring als het op watersport aankomt. Naast SUP hebben wij een groot assortiment aan windsurf-, kitesurf, wintersport, wetsuitartikelen en meer. Alles vind je op onze webshop, maar ook in onze winkel in Makkum. Wij helpen je graag met het kiezen van een geavanceerd SUP board, dat voldoet aan al jouw eisen. Onze medewerkers beantwoorden graag al jouw vragen en bieden tips over de nieuwste modellen. Heb je een brandende vraag die je ons direct wilt stellen? Dat kan geheel vrijblijvend via het contactformulier.