DUOTONE watersportartikelen kopen bij FunSport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Duotone

Bij DUOTONE is de passie voor windsurfen en wingsurfen niet alleen een hobby, maar een manier van leven. DUOTONE staat bekend om zijn innovatieve benadering van watersporten, waarbij de grenzen van windsurfen en wingsurfen voortdurend worden verlegd. Deze sporten hebben een toegewijde aanhang verworven en blijven groeien in populariteit, dankzij hun unieke combinatie van adrenaline en interactie met de natuur.

132 artikelen  

Verwijder alle

De geschiedenis van DUOTONE

Na maanden speculeren, kwam het Oostenrijkse bedrijf Boards & More op 1 augustus 2018 met het grote nieuws dat het merk North Windsurfen van naam ging wijzigen. De naam North Windsurfing werd vervangen door merknaam DUOTONE. De naam DUOTONE was op dat moment ook al een merknaam van Boards & More. DUOTONE streeft naar verbetering op het gebied van ontwerp en prestaties, maar erkent ook de verantwoordelijkheid voor het milieu bij de productie, verpakking en distributie van hun hoogwaardige producten. Ze volgen een geleidelijke aanpak, waarbij ze bewezen, positieve en duurzame veranderingen implementeren bij elke gelegenheid.

DUOTONE Windsurfen

DUOTONE Windsurfing staat voor een merk van windsurfuitrusting. Het staat bekend om zijn hoogwaardige windsurfzeilen, masten, gieken en boards. DUOTONE Windsurfing biedt een breed scala aan producten voor zowel beginners als gevorderde windsurfers. Het merk is bekend om zijn innovatieve technologieën en duurzame materialen, waardoor het populair is bij windsurfliefhebbers over de hele wereld.

DUOTONE windsurfen omvat boards, masten, zeilen, gieken en accessoires zoals: mastverlenger, mastvoeten, trapeze lijntjes, kortom alles wat je nodig hebt om te kunnen windsurfen en allemaal ontworpen voor optimale prestaties.

DUOTONE Wingsurfen

Wing surfen is een watersport waarbij je op een board staat en gebruikmaakt van een wing om over het water te glijden. Het combineert elementen van windsurfen en foiling. De wing wordt vastgehouden met je handen met of zonder een harnas en de wind brengt je vooruit terwijl je stuurt en controleert met behulp van de wing. Onder het board zit een foil, een soort draagvleugel die ervoor zorgt dat je board omhoog gaat en dat je op de foil over het water vliegt. Wing surfen kun je al met relatief weinig wind beoefenen.

Toekomstperspectief en ontwikkelingen

De toekomst van DUOTONE windsurfen en wingsurfen ziet er helder uit, met voortdurende vooruitgang in technologie en uitrusting. Innovaties zoals lichtere materialen en geavanceerde hydrofoils beloven de sporten toegankelijker en spannender te maken. Trends wijzen op een groeiende integratie van duurzaamheid in productontwikkeling, wat de sporten een groenere toekomst zal geven.

DUOTONE bij FunSport Makkum

DUOTONE windsurfen en wingsurfen staan voor een combinatie van avontuur, passie en technologie. Deze sporten blijven groeien in populariteit en bieden een unieke manier om de krachten van de natuur te omarmen. Voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, biedt DUOTONE de perfecte mix van opwinding en innovatie. Om het overzichtelijk voor je te houden, hebben we de DUOTONE collectie onderverdeeld in een viertal categorieën. Maak jouw uitrusting compleet met de volgende producten:

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht