Windsurfzeil kopen? Bekijk ons assortiment | Duotone

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Duotone Windsurfzeilen

Duotone windsurfzeilen

Duotone is een van de grootste spelers in de kite- en windsurfwereld. Dit komt mede doordat Duotone enkel gebruik maakt van hoogwaardig en sterk materiaal voor zijn windsurfzeilen. Dit maakt ook dat de zeilen van Duotone duurzaam zijn, waardoor u zo lang mogelijk kunt genieten van uw aankoop. Bent u een echte racer, houdt u van freestylen of vaart u liever rustig heen en weer? Geen probleem, Duotone maakt windzeilen voor elk type windsurfer.

1 artikelen  

Verwijder alle

Welk type Duotone surfzeil past bij u?

De Duotone windsurfzeilen-lijn is zo ingedeeld dat er voor iedere soort windsurfer een passend windsurfzeil te verkrijgen is. Bent u een zogenaamde freerider, ‘een alledaagse surfer’, kies dan voor een windsurfzeil uit de S-Type serie. Bevaart u freestylend alle golven die voorbijkomen en kunnen de trucjes voor u niet gek genoeg? Dan is de SUPERSESSIE het perfecte zeil voor u. Wilt u een zeil wat geschikt is voor alle soorten zeilers? Ga dan voor de SUPER HERO.

Naast de S-Type, de SUPERSESIE en de SUPER HERO, bieden wij bij Funsport Makkum nog het F-Type aan. Een F-Type windsurfzeil is een foil zeil. Een zeil van folie maakt het mogelijk om met weinig wind toch ontzettend snel te kunnen windsurfen. Woont u op een plek waar vaak maar weinig wind is of wilt u eens ervaren hoe het is om boven het water te zweven? Kiest u dan voor een F-Type windsurfzeil.

Junior serie

Funsport Makkum vindt het belangrijk dat zowel jong als oud, lang of kort, zich uit kunnen leven op het water. Om die reden hebben wij enkele Junior producten in ons assortiment opgenomen. De Junior serie is geschikt voor de jonge windsurfer en/of de kleine dames (en heren) onder ons. Deze serie kent uiteraard alle kwaliteitskenmerken en prestaties van de reguliere zeilen. Kortom, het beste voor iedereen!

Foil surfen met het F-Type zeil

Langzamerhand ziet u ze steeds vaker: windsurfers op een foil. Het F-Type zeil van Duotone, gemaakt van foil, maakt het mogelijk om met nagenoeg geen wind toch te windsurfen of de golven met ongekende snelheid te bevaren. Geruisloos op 50 cm boven het water vliegen geeft een magisch gevoel. Om die reden wordt foilsurfen steeds populairder en zal het aantal foils op het water de komende jaren alleen nog maar groeien. Scoor daarom nu een F-Type windsurfzeil bij Funsport Makkum.

Duotone accessoires

Maak uw windsurfuitrusting compleet met de handige accessoires van Duotone. Funsport Makkum biedt de benodigde wind- en kitesurf accessoires om goed voorbereidt de zee op te gaan. Van een ophaalkoord, Trust Bars, dakdragers tot aan een onmisbare Kite pomp. Bekijk het assortiment Duotone accessoires.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht