Groot aanbod aan wingsurf foils - alles voor wingsurfen | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel


Welke wingsurf foil gebruiken?

Het kiezen van een wingsurf foil kan een lastige opgave zijn. Vooral als je nog geen ervaring hebt met een vleugel. Net als een surfboard zijn er namelijk verschillende maten verkrijgbaar. Voor beginners is het te adviseren om een vleugel van 2500 te gebruiken. Met deze grootte krijg je snel een opwaartse lift. Hierdoor hoef je het zelf niet aan te voelen. Het is belangrijk om te onthouden dat hoe groter de wingsurf foil is, des te meer beginner je bent. Hieronder volgt een tabel voor het beste advies.

Wingsurf foil kiezen

Wat zijn de mastlengtes?

Heb je de vleugel recent al gemonteerd? Dan is het belangrijk om rekening te houden met de juiste mastlengte. Een wingsurf foil heeft namelijk een hoogte tussen de 75 en 105 centimeter. Hierbij zorgt een korte mastlengte voor een prettige wingsurf ervaring bij vlak en ondiep water. Dit is de hoogte die is aanbevolen voor beginners. Wanneer je kiest voor een langere mastlengte dan kom je hoger uit het water. Dit is fijn bij dieper zeewater. Je wingsurf ervaring hangt dus af van de juiste mastlengte.

Wingsurf foil bestellen

Helemaal klaar om te gaan wingsurfen? Kom naar Funsport Makkum en laat je inspireren door ons groot aanbod. Er is een groot assortiment aan verschillende foils, boards, en wings. Wij begrijpen dat dit aanbod overweldigend kan zijn. Daarom adviseren wij je graag bij het kopen van een wingsurf foil. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid kan gaan wingsurfen. Is Makkum toch iets te ver weg? Dat is geen enkel probleem dankzij onze webwinkel. Hiermee wordt het bestellen van een wingsurf foil nog gemakkelijker.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht