Wingsurf onderdelen | Funsport Makkum | Beste advies

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Wingfoil onderdelen

Ben jij op zoek naar verschillende wingsurf onderdelen? Bij Funsport Makkum bieden wij alle essentials om het beste uit jouw watersport ervaring te halen. Wingsurfen of wingfoilen wordt steeds populairder onder de watersporters. Dit is ook niet zo gek want deze nieuwe watersport uit Hawaii is erg toegankelijk. Wingsurfen is een combinatie tussen windsurfen en kitesurfen, maar komt het meest overeen met windsurfen. Het is redelijk makkelijk om te leren en je kunt het overal op het water in Nederland uitvoeren. Daarom is het geen probleem als je niet direct naast het strand woont.

17 artikelen  

Verwijder alle

Waarom kiezen voor wingsurfen?

Wingsurfen schrijf je bijna hetzelfde als windsurfen, maar wat is nu precies het verschil? We schreven al dat wingsurfen eigenlijk een combinatie is van kitesurfen en windsurfen. Wingsurfen bestaat uit twee onderdelen in plaats van drie. Hierdoor is het makkelijker te leren dan windsurfen. Je staat op een wingsurf board en laat je voorttrekken door een wing. Ideaal voor beginners in watersporten. Wingsurf onderdelen zijn ook iets compacter dan het materiaal van andere watersporten. Hierdoor kun je het makkelijk meenemen wanneer je op vakantie gaat.

Wat heb ik nodig om te starten met wingsurfen?

Enthousiast geworden over wingsurfen? Dan wil je natuurlijk graag weten wat je allemaal nodig hebt om hiermee te starten. Wij hebben een handige lijst voor je gemaakt:

  • Wingsurf wing: een opblaasbaar zeil dat je vasthoudt.
  • Wingsurf board: hier balanceer je op om door de golfslag te breken.
  • Wingsurf foil: deze vleugel gebruik je om boven het water uit te steken waardoor het lijkt alsof je over het water zweeft.
  • Foil head base: hiermee bevestig je de foil aan je board.
  • Polsband: hiermee voorkom je dat je de wing verliest wanneer je in het water valt.

Wingsurf onderdelen kopen

Bij Funsport Makkum ben je aan het juiste adres voor het kopen van wingsurf onderdelen. Met ruim 30 jaar ervaring adviseren wij met passie beginners, gevorderden en experts. Wij zorgen ervoor dat jouw wingsurf ervaring compleet is. Bestel je wingsurf onderdelen online of kom gezellig langs in onze winkel aan het strand in Makkum. Na aankoop kan je direct je spullen proberen op het water!

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht