snowboardset vanaf €255.00

snowboardset vanaf €255.00

Online snowboard winkel

Online snowboardshop voor wintersportseizoen 2018/2019

Wil je klaar zijn voor het wintersport seizoen 2018/2019? In de online snowboardshop koop je eenvoudig alles wat je nodig hebt voor de wintersport. Wil je een nieuwe snowboard online kopen? Heb je nieuwe snowboardbindingen, snowboardschoenen, wintersportkleding, skihelmen, skibrillen of accessoires nodig? Alles, maar dan ook alles koop je net zo makkelijk online bij Funsport Makkum.

201 artikelen  


Alles voor snowboarden en de wintersport

Heb je nog niet alles voor de wintersportvakantie in huis? Maak van je wintersport een succes en bestel vandaag alles wat je nodig hebt in onze webshop of kom langs in onze wintersport winkel in Makkum.

Alle topmerken scherp geprijsd

Alle snowboard topmerken zijn vertegenwoordigd in het ruime assortiment, waaronder Dakine, Sinner, Burton, Bollé, Smith en Norhwave. Heb jij een favoriet snowboard merk? Nidecker snowboards, Jones snowboards, Now bindingen, SP snowboard bindingen, Drake snowboard bindingen en Flow snowboard bindingen. Ben je toe aan iets nieuws? Bekijk hier alle producten van onze merken.

De snowboardshop helpt u graag bij het kiezen van het juiste snowboard!

Snowboarden is een wintersport waarbij je gebruik maakt van een speciaal ontworpen plank die aan je beide voeten vastzit om je op een besneeuwde ondergrond te verplaatsen. Het kopen van een snowboard kan best lastig zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen en waar je op moet letten. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten te koop en dat maakt het er niet eenvoudiger op, maar wees gerust: wij als snowboardshop helpen je graag.