Sinner online shop | Wintersport | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Sinner

Producten van het merk Sinner koop je gemakkelijk in de webshop van Funsport Makkum. Waar Sinner begonnen is als merk dat zonnebrillen verkocht, hebben ze al snel de overstap gemaakt naar een groter assortiment en hebben ze zich echt ontwikkeld als lifestyle merk. Inmiddels kun je in 24 verschillende landen producten van Sinner kopen en hebben ze een breed scala aan producten binnen het assortiment. Het assortiment werd in eerste instantie uitgebreid met andere kleding zoals wintersportkleding. Naarmate de tijd vorderde bleek Sinner een succes en tegenwoordig verkopen ze zelf producten als zonnebrandcrème.

80 artikelen  

Verwijder alle

Sinner producten

Zoals gezegd kun je tegenwoordig zo ontzettend veel producten kopen van het merk Sinner dat er enorm veel keuze is. Wat Sinner als merk uniek maakt is het feit dat ze de producten alles ontwikkelen met topatleten en kunstenaars. Hierdoor zijn de producten altijd gemaakt in combinatie met mensen die ervaring hebben met het vakgebied en zijn ze daarnaast ook nog eens heel stijlvol! Deze aspecten, gecombineerd met de kwaliteit van Sinner producten maakt het een enorm leuk en betrouwbaar merk in verschillende branches.

Sinner artikelen bij Funsport Makkum

Bij Funsport Makkum kun je terecht voor verschillende wintersportartikelen van het merk Sinner. Funsport Makkum heeft een uitgebreid assortiment van: Sinner Skihelmen, Sinner Skibrillen/Goggles, Sinner Skihandschoenen en Sinner Skisokken. De spullen zijn allen van hoogwaardige kwaliteit en garanderen je zekerheid op warmte, veiligheid en goed zicht tijdens je wintersportvakantie! Naast deze voordelen zijn de producten dus ook allen voorzien van mooie designs. Hierdoor ga je altijd met een hippe outfit van Sinner artikelen de piste af en kun je zonder je voor je kleding te hoeven schamen de après ski induiken.

Sinner artikelen kopen bij Funsport Makkum

Je kunt in de webshop van Funsport Makkum veel producten van Sinner kopen. Als je de Sinner artikelen koopt in de webshop van Funsport Makkum geniet je van onze snelle levertijden en soepele retour-en garantievoorwaarden. Ditzelfde geldt natuurlijk als je de Sinner artikelen koopt in de showroom van Funsport Makkum. Je kunt altijd eens langskomen om de producten eerst te zien en te voelen voordat je overgaat tot aanschaf. Wat we je in ieder geval kunnen meegeven is dat als je een product van Sinner koopt bij Funsport Makkum, je in ieder geval een goede keuze hebt gemaakt! Als je nog vragen hebt over een van de Sinner artikelen, of over andere producten in de webshop van Funsport Makkum, neem dan gerust contact met ons op.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht