Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

windsurflessen

Windsurflessen

Windsurfles? Profiteer nu van de actie!

Wegens groot succes het afgelopen jaar kun je ook voor 2023 profiteren van onze windsurfcursus zomeractie in de maanden mei t/m september.

6 uren windsurflessen voor slechts €89,- incl materiaal en surfpak.

Bekijk hier onze promo film:

Leer surfen bij surfschool Funsport Makkum

In de periode van 1 april t/m 31 oktober bieden wij surfles aan. In het voor- en naseizoen in de weekenden, in het hoogseizoen dagelijks. Onze surflessen zijn voor iedereen, groepslessen, privéles , grotere groepen, scholen en bedrijven. Schrijf je in voor een privéles, groepsles of voor een windsurfles voor gevorderden.

NIEUW: WINGsurfen op basis van privéles. Maak kennis maken met deze nieuwe watersport! Meer weten? Bel of mail naar info@funsportmakkum.nl

Privé windsurfles

Liever windsurflessen die volledig op jou zijn afgestemd? De privé windsurflessen voor beginners en gevorderden worden één op één gegeven, waardoor de instructeur veel persoonlijke aandacht voor je heeft. De privélessen kosten 75 euro per uur, inclusief materiaal en 1 uur vrij materiaal na afloop van de les.

Lesduur: 1 uur
Kosten: €75,- (inclusief materiaal en 1 uur vrij materiaal na afloop van de les)

Beginnerscursus windsurfen

Windsurfen voor beginners, voor jong en oud. In de beginnerscursus worden de beginselen van het surfen uitgelegd (windrichting, vaarrichting en sturen). De kennis wordt vervolgens direct in de praktijk toegepast. Je leert met de windsurfles voor beginners de praktische zaken over het weer en materiaalkeuze bij verschillende windsterktes. De lessen zijn inclusief materiaal en wetsuit, exclusief surfschoentjes.

Lesduur: 6 uur (verdeeld over 1.5 dagen)
Prijs: €115,- (inclusief materiaal)

Windsurfles voor gevorderden

De windsurfles voor gevorderden is een vervolg op de beginnerscursus waarbij de basisprincipes verfijnd worden. Daarnaast heb je de keuze om andere surftechnieken te leren zoals de beachstart, de waterstart, met een trapeze surfen, in voetbanden surfen, planeren en gijpen.

Lesduur: 4 uur
Prijs : € 80,- (inclusief materiaal)

Wingsurfles

Wingsurfles kan je zowel als gevordene als beginner volgen. Bij de beginnersles krijg je een wing op een sup of een beginnerswindsurfboard. Op deze manier kun je het gemakkelijker leren. Wanneer je dit onder de knie hebt, starten we met een wingfoilbord met foil. In de eerste les leer je o.a. het optuigen en kennis over het materiaal, de werking van de wind, de wing en het board en leer je controle over de wing. Privéles of met twee personen een les volgen? Alles is mogelijk!

Lesduur: 1,5 uur
Prijs: € 99,- (inclusief materiaal en wetsuit)

Ook een groepsaccommodatie boeken?

Funsport Makkum werkt samen met diverse groepsaccommodaties in de omgeving van Makkum. Het is mogelijk om te verblijven vanaf 6 personen. Voor meer informatie over boekingen van windsurflessen, zowel privé als in groepen kun je bellen naar 0515 - 231085. Ook voor accommodaties kun je ons bellen. Mailen kan ook naar les@funsportmakkum.nl.

Aanvraagformulier Surflessen
Onze Funsport locaties, boulevard plein en strand Makkum

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht