Surfpak kopen voor heren, dames en kids doe je bij Funsport Makkum

Een wetsuit of een surfpak kopen doe je heel eenvoudig online in onze windsurfshop. De surfpak beschermt je lichaam tegen onderkoeling en zorgt dat je onbezorgd kan genieten van de watersport. Wil je een heren en dames surfpak kopen of een surfpak voor kinderen.

87 artikelen  


Een naadloos aansluitend surfpak voor heren en dames kopen

Uiteraard is er een verschil tussen heren en dames surfpakken, een dames surfpak is speciaal voor het vrouwelijk lichaam samengesteld. Op deze manier zullen mannen en vrouwen beiden een naadloos aansluitend wetsuit kunnen ervaren die prettig zit.

Wetsuits van Prolimit, Animal, Mystic, Neilpryde of Ion bij Funsport Makkum

Bij Funsport Makkum zijn alle grote merken voorzien. Zo hebben we altijd een passend aanbod en dat tegen zeer scherpe prijzen. Binnen het assortiment van de topmerken zoals Prolimit, Animal, Mystic, Neilpryde of Ion heeft u nog veel keus om het juiste type en model te selecteren.

Veel verschillende soorten surfpakken, zoals een steamer of shorty van neopreen.

In de wintermaanden is het water in Nederland een stuk kouder dan in de zomer, waar geldt dit niet? Voor de koudere maanden van het jaar is een wetsuit van neopreen uitermate geschikt, dit helpt tegen koude omstandigheden door de extra isolerende laag. Om het helemaal af te maken kun je kiezen om een paar neopreen surflaarzen, een cap en handschoenen te dragen.

Als het water al wat aangenamer wordt kun je kiezen voor een short arm wetsuit of shorty. Dit wetsuit is vaker minder dik. Zo heb je de keuze tussen korte mouwen en lange benen of korte mouwen en korte pijpjes. Zo ervaart u optimaal de bewegingsvrijheid in combinatie met een aangename temperatuur.

Webshop voor je wetsuit aanbiedingen en voor het complete aanbod

Onze webshop is voorzien van de bekendste merken in combinatie met topkwaliteit. Naast het feit dat ze al zeer scherp geprijsd zijn, worden sommige modellen ook nog eens met extra korting verkocht. Bekijk nu de webshop voor de actuele aanbiedingen en sales.