Severne Mastverlengers | Online bij Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Severne Mastverlengers

Severne zou Severne niet zijn als ze geen mastverlengers in hun windsurfassortiment hadden opgenomen. Zoals de naam al aangeeft kan je met een Severne mastverlenger eenvoudig jouw huidige mast verlengen. Dit is ideaal wanneer je een windsurfzeil hebt die groter is dan de mast die je in huis hebt.

5 artikelen  

Verwijder alle

Waar moet je op letten bij het kopen van een mastverlenger?

Bij het aanschaffen van een mastverlenger zijn er twee dingen waar je goed op moet letten:

  1. Kijk welke maat jouw zeil nodig heeft;
  2. Wat is de lengte van je huidige windsurf mast.

Door deze twee gegevens voorafgaande aan de koop goed te controleren, behoed je jezelf voor het kopen van een mastverlenger die te groot of juist te klein is voor jouw uitrusting. Ons advies is daarom: kijk goed naar welke lengte je nodig hebt, zodat je niet voor ongelukkige verrassingen komt te staan. Houd echter wel altijd een beetje marge aan. Hoogstwaarschijnlijk heb je namelijk net iets langer nodig dan wordt aangegeven.

Twee soorten Severne mastverlengers

Severne biedt mastverlengers van twee soorten materialen, te weten carbon en aluminium. De mastverlengers die gemaakt zijn van carbon, zijn een stuk lichter in vergelijking met de aluminium verlengers. Dit maakt ze echter ook een stuk kwetsbaarder. Aluminium mastverlengers kunnen in vergelijking met carbon mastverlengers veel meer kracht weerstaan, simpelweg doordat dit materiaal sterker is. Zeil je met een (extreem) groot racezeil, dan raden wij je af om een carbonverlenger te gebruiken. Op grote zeilen komt namelijk veel kracht te staan, waardoor je verlenger kan breken.

Severne mastverlengers bij Funsport Makkum

Bij Funsport Makkum bieden we verschillende soorten mastverlengers. Zo vind je bij ons mastverlengers uit de Severne series: Triple, Cyclops en RDM Wave. Twijfel je over welke mastverlenger perfect aansluit op jouw windsurfuitrusting? Neem dan gerust contact met ons op of breng onze fysieke winkel een bezoek. Wij helpen je graag!

Maak jouw Severne windsurfuitrusting compleet

Het windsurfmerk Severne biedt naast mastverlengers ook gieken, masten, mastvoeten, trapezes, trapezelijnen en natuurlijk windsurfzeilen. Voor je gehele Severne windsurfuitrusting kan je terecht bij Funsport Makkum, de leukste watersportwinkel van Nederland:

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht