Severne Accessoires | Online bij Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Het windsurfassortiment van Severne gaat verder dan gieken, windsurfzeilen, mastverlengers, trapezes en trapezelijnen. Om die reden kan je bij Funsport Makkum ook echte Severne caps scoren. Met een cap kan je jouw liefde voor windsurfen ook uitdragen naar de wereld op de dagen dat je je niet op het water bevindt.

Windsurfaccessoires van Severne

”It’s all about windsurfing,” aldus het team van Severne. Om die reden hebben ze hun windsurfassortiment zo uitgebreid mogelijk gemaakt. Handige windsurfaccessoires mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een Severne cap, een handige lattenspanner of een euro pin.

Waarvoor gebruik je een Severne lattenspanner?

Je kan de latten van je surfzeil aanspannen met een lattenspanner van Severne. Span de latten aan totdat alle rimpeltjes rondom de latten compleet zijn verdwenen. Je hoeft de spanning tussentijds nooit van de latten af te halen. Je zal de latten enkel zo nu en dan iets moeten aandraaien, zodat het surfzeil weer volledig op spanning staat.

Bekijk het gehele windsurfassortiment van Severne bij Funsport Makkum

Verbeter jouw performance met windsurfartikelen van dit #1 Windsurfmerk:

Hulp nodig bij het kiezen van de perfecte uitrusting?

Geen probleem! Wij helpen je graag bij het vinden van de ultieme windsurfuitrusting voor jou. Neemt contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0515231085, stuur ons een bericht via het contactformulier of breng de leukste watersportwinkel van Nederland een bezoek.