Online kitesurfshop Funsport Makkum

Je vindt alle kitesurf producten net zo makkelijk in onze online kitesurfshop als in de winkel van Funsport Makkum. Bestel eenvoudig je kitesurfmateriaal, laat het bezorgen op kom het ophalen. Wat heb jij nodig om snel weer te kunnen genieten van het kitesurfen? Een ruim assortiment van kiteboards en alle toebehoren en accessoires. Voor de beginnende en de ervaren kiter, maar ook voor de freestyler. Bekijk en bestel eenvoudig online alles wat je nodig hebt voor het kitesurfen.

50 artikelen  


Alles voor het kitesurfen koop je hier online net zo makkelijk

Een heerlijke dag op het water: spelen met de wind, het water en de golven. De adrenaline zorgt ervoor dat je verder alles even vergeet. Er is volledige focus op de kite die jou over het water doet scheren, en de golven waar je mee speelt als kitesurfer. De adrenaline, de elementen en de ontspanning na het kitesurfen, dat is waarom de sport momenteel flink in populariteit toeneemt. Heb jij je kitesurf set al compleet of wil je het upgraden voor een betere samenstelling? Bekijk dan ons assortiment, hier vind je alles voor het kitesurfen: Kites, kiteboards, wetsuits, trapezes en vesten, surfschoenen en accessoires

Kitesurf topmerken altijd goed geprijsd

Heb jij een favoriet kitesurf merk of ben je op zoek naar iets nieuws? In het assortiment zijn alle kitesurf merken vertegenwoordigd, waaronder: Naish, Gaastra, Mystic, North kiteboarding, Under, Ion en nog veel meer. De merken zijn altijd goed geprijsd.