Equipmentbags | Online shop

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Equipmentbags

Waarom een windsurf equipment bag.

Er zijn verschillende redenen waarom je een windsurf equipment tas zou willen aanschaffen:

10 artikelen  

Verwijder alle

Bescherming van je materiaal: Windsurf equipment tas biedt bescherming tegen stoten, krassen en andere schade aan je windsurf uitrusting tijdens het transport. Het helpt voorkomen dat je materiaal beschadigd raakt tijdens het vervoer naar de windsurf locatie.

Gemakkelijk transport: Met een windsurf equipment tas kun je al je windsurf uitrusting gemakkelijk en georganiseerd vervoeren. Het is een handige manier om alles op één plek te houden en ervoor te zorgen dat je alles bij de hand hebt wanneer je op de windsurflocatie aankomt.

Duurzaamheid: Een windsurf equipment tas is meestal gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en scheuren. Dit betekent dat de tas lang meegaat en je je windsurf uitrusting veilig en beschermd houdt.

Er zijn verschillende type equipment bag, waar je windsurfboard, masten, gieken, windsurfzeilen en windsurf accessoires in passen, vervoer je liever je board niet in 1 tas dan zijn er gearbags waar alleen je windsurf masten, zeilen, gieken en windsurf accessoires in kunt doen.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht