Groot aanbod aan foil boards - alles voor wingfoilen | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Foil boards

Denk je aan watersporten dan denk je vast aan

35 artikelen  

Verwijder alle

nitial;"> saaie varianten als waterpolo of zeilen. Dit is niet zo gek aangezien deze twee sporten al jaren een vast onderdeel zijn van de Olympische Spelen. Ondanks het stoffig imago zijn er veel nieuwe watersporten ontstaan. Zo is het tegenwoordig mogelijk om te gaan windsurfen, kitesurfen of wingsurfen. Deze watersporten zijn dan ook verre van saai. Door de hoge snelheden die je bij bijvoorbeeld windfoilen maakt is het vooralnoodzakelijkom over eenflinke dosis lef te beschikken. Je vliegt namelijk door de windkracht over het water heen.Dit maakt het mogelijk om onder andere kunstjes uit toe voeren. Om jouw windfoiling ervaring compleet te maken is het belangrijk om over een uitstekend foil board te beschikken.

Wat is windfoilen?

Dit is een nieuwe watersport die heel erg lijkt op windsurfen. Het belangrijkste verschil tussen beiden is dat je bij windfoilen een andere soort surfboard gebruikt. Om er een vleugel onder te monteren moet dit surfboard namelijk aanzienlijk sterker zijn. Daarnaast gebruik je bij windfoilen ook een zeildie je moet vastmaken met behulp van een mastvoet. Wanneer deze onderdelen gemonteerd zijn dan is het tijd om te gaan windfoilen op zee, een rivier of op een meer. Hierbij is het wel belangrijk om rekening te houden met de diepte van het water. Dit moet immers dieper zijn dan één meter en geen waterplanten bevatten. Hiermee wordt voorkomen dat je de bodem gaat raken en ongelukken krijgt. Een ongeluk zit niet voor niets in een klein hoekje!

Foil board kopen

Watersportfanaten kunnen met hartenlust winkelen bij Funsport Makkum. Wij hebben een divers assortiment aan alles dat jij nodig hebt voor windfoilen. Zo hebben wij onder andere surfboardsdie verkrijgbaar zijn in verschillende maten en vormen. Wij begrijpen dat het uitzoekenvan een geschikt foil board daardoor lastig is. Wij adviseren je graag bij het vinden van een surfboard die jouw windfoiling ervaring compleet maakt. Nieuwsgierig geworden naar de wonderen van windfoilen? Neem dan snel een kijkje in onze webwinkel. Natuurlijk ben je ook welkom in onze winkel in Makkum. Een foil boardkopen wordt hierdoor wel heel eenvoudig.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht