Op zoek naar SP Snowboard binding? | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Geen resultaten.


Bij Funsport Makkum kun je terecht voor snowboard bindingen van SP. SP is een bedrijf dat zich louter focust op het maken snowboard bindingen. Doordat dit de core business van het bedrijf is, hebben ze ook de volle focus op het ontwikkelen en het verbeteren van de snowboard bindingen. Met snowboard bindingen van SP weet je dus altijd dat je de beste kwaliteit in huis haalt.

Snowboard bindingen kopen

Als je op snowboard vakantie gaat dan is snowboard bindingen kopen een van de eerste dingen waar je aan moet denken. De bindingen functioneren als koppelstuk tussen jouw snowboard en de snowboots. Ze zorgen er dus voor dat het snowboard te allen tijde aan jouw snowboots vast blijft zitten. Als het gaat om snowboard bindingen kopen is het dan ook belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. De bindingen zijn jouw zekerheid op de piste en zorgen voor een veilige snowboard vakantie. Juist hierom is het aan te raden om te snowboard bindingen te kopen van een merk als SP.

SP snowboard bindingen afstellen

Om de snowboard bindingen op een veilige manier te dragen dien je deze op de juiste manier af te stellen. Het afstellen van SP snowboard bindingen gaat erg gemakkelijk door het ontwerp van de bindingen. Nadat je de hendel aan de achterkant hebt opengedraaid kun je de achterkant van de binding naar achter trekken. Dit geeft ruimte om je voet in de bindingen te plaatsen. Vervolgens kun je de achterkant weer terugklappen en de hendel terug draaien. Als laatste dien je de binding strak te trekken met het hendeltje aan de zijkant van de binding. Je kunt de SP snowboard bindingen dus afstellen in 6 makkelijke en snel uit te voeren stappen! Zo kun je binnen luttele seconden de bindingen aantrekken maar ook weer uit doen.

SP kopen bij Funsport Makkum

Als je kiest voor SP kopen bij Funsport Makkum dan maak je in ieder geval een goede beslissing. Met SP snowboard bindingen kies je voor kwaliteit en daarnaast ten allen tijde veiligheid op de piste. Doordat de snowboard bindingen zo kwalitatief en veilig zijn verkoopt Funsport Makkum deze dan ook met plezier. Als je de SP snowboard bindingen bestelt in de webshop van Funsport Makkum bestelt geniet je natuurlijk ook van de andere voordelen van shoppen bij Funsport Makkum. Zo krijg je de producten altijd binnen enkele werkdagen thuis gestuurd en kun je deze tot wel 14 dagen na ontvangst retouren. Voor verdere vragen over SP kopen bij Funsport Makkum kun je altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord!