Starboard Foil Freeride wood sandwich 2024 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Starboard Foil Freeride wood sandwich 2024


Starboard Foil Freeride wood sandwich 2024

Shop de Starboard Foil Freeride wood sandwich 2024 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

€ 2.599,-


Omschrijving

De Starboard Foil Freeride is geëvolueerd naar een board/foil-geometrie en rijderhouding die nog meer controle en vertrouwen bieden op hoge snelheid. De Foil Freeride behoudt gemakkelijk een optimale trim in lichtere omstandigheden en ook op hoge snelheid is het board makkelijk onder controle te houden, zelfs in combinatie met krachtigere zeil- en foil combinaties.

Vlieg eerder op de foil met het verlengde lange cutaway-concept dat is bewezen in onze prestatie-slalom-foilboards. Een efficiënt neusprofiel en een concaaf dek verhogen de lift en snelheid, waardoor de voetbanden naar voren kunnen bewegen voor betere prestaties. Een ergonomisch gevormd sta gedeelte en comfortabele voetpads zorgen ervoor dat eindeloos ver foilen nog leuker wordt.


Soepele touchdowns en bijna automatisch opnieuw lanceren zorgen ervoor dat de 125 en 150 gemakkelijk te surfen blijven.De Starboard Foil Freeride zorgt voor een perfecte balans tijdens upwind,downwind, overstag gaan en gijpen.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
Fox Sports
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Windsurfboards Windsurf foiling
nl_breadcrumb:
Windsurfen Foil boards
nl_subcategorie:
Foil boards
Merken:
Starboard
Bouwwijze:
carbon sandwich

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht