Brunotti

In 1979 reisde de 23-jarige Italiaan Claudio Brunotti naar Nederland en vestigde zich in Scheveningen, een dorp aan de Nederlandse kust. De regio is niet bekend vanwege de prachtige blauwe oceaan, maar vanwege de perfecte omstandigheden om te windsurfen met zijn wind en golven. Vroeger was het windsurfen een zeer populaire activiteit onder gezinnen. Dat was ook een van de redenen waarom Claudio met windsurfen begon. De stranden waren vol met liefhebbers van windsurfen. In 1983 werden daar zelfs de wereldkampioenschappen georganiseerd. Meer dan 100.000 mensen gingen naar de kust van Scheveningen om te zien hoe de beste windsurfers ter wereld meededen in deze epische wedstrijd.

65 artikelen  


Claudio Brunotti begon in de jaren ook met een kleine collectie beach wear, dit is ondertussen uitgegroeid tot een grote collectie sportieve streetwear van mooie sweaters, korte broeken, hippe t'shirts, zonnebrillen, bikini's.

Brunotti heeft ook een zeer goede wintersportlijn van waterdichte en ademende skibroeken en ski-jassen met bijpassende accessoires zoals ademende 2e laag shirts, mutsen en wintersport helmen en goggles.