Fanatic online shop | Windsurfshop | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel


Ben jij een windsurfer, of doe je aan suppen of foiling? Dan Fanatic het merk voor jou! Met hoge kwaliteit boards voor elk van de bovenstaande sporten ben je de rest een streepje voor. Wacht niet langer en bekijk nu het assortiment!

Over Fanatic

Fanatic is in 1981 opgericht als merk voor windsurfers en is intussen uitgegroeid tot een grote naam in de wereld van windsurfen, maar ook bij het suppen en Foiling. De Focus van Fanatic ligt op het maken en innoveren van de boards. Voor kwalitatieve surf, Sup en Foilingboards ben je bij Fanatic aan het juiste adres.

Fanatic Windsurfboards

Bij FunSport Makkum vind je de nieuwste windsurfboards van het merk Fanatic. Deze boards zijn gemaakt van de beste materialen en er zijn meerdere boards verkrijgbaar, voor meerdere doeleinden. Wil jij bijvoorbeeld uitblinken in sliding en freestyle in de lucht? Dan is de Fanatic Skate TE 92 L. 2019 iets voor jou! Of wil je toch een neutraler windsurfboard die onder alle omstandigheden uitblinkt? Dan is de Fanatic Free Wave 2020 iets voor jou!

Naast de prachtige boards kun je bij ons ook een prestatiegericht windsurfzeil van Fanatic verkrijgen. Dit Fanatic windsurfzeil is voor de windsurfen die geen gedoe wilt, maar lekker wilt surfen. Het zeil is niet uitgerust met allerlei technieken, maar gaat puur voor de prestatie.

Fanatic SUP uitrusting

Voor de perfecte Sup uitrusting zit je bij Fanatic goed. De Fanatic Sup Fly Air Premium is de perfecte set voor iedereen die van suppen houdt! Deze set, met opblaasbaar board, is eenvoudig mee te nemen, sterk, duurzaam en eenvoudig op te bergen in de meegeleverde tas. Bovendien kun je deze set uitbreiden met de verstelbare Fanatic driedelige Sup peddel!

Fanatic Foil

Ook voor Foiling heeft Fanatic de juiste uitrusting beschikbaar. DeFanatic Flow Foil H9 Combo 2.0 is een kwalitatieve foil, waarbij de focus ligt op controle en toegankelijkheid. Dit maakt het de ideale foil voor de beginner.

Fanatic windsurf, supping & foiling boards kopen bij FunSport Makkum

De beste boards voor windsurfen, suppen en foiling koop je bij FunSport Makkum. Met ons assortiment Fanatic boards vind je altijd een geschikt board voor jouw niveau en doeleinden. Bestel je voor meer dan €50 aan producten? Dan is de verzending helemaal gratis! We hebben een eigen bezorgservice, zodat jouw producten altijd met zorg worden vervoerd en geleverd. Wil je de Fanatic boards liever eerst proberen in een fysieke winkel? Geen probleem! Kom dan langs in onze winkel aan de Skilbank 9 in Makkum.