Severne Gator 2021 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Severne Gator 2021


Severne Gator 2021
Afbeelding van Severne Gator 2021
Afbeelding van Severne Gator 2021

Vanaf: € 659,-


Omschrijving

SEVERNE GATOR

Van freeriden bij lichte wind tot harde wind, de Severne Gator is het zeil om met een licht windje te freeriden en in de kleienere maten te jumpen en makkelijk golfrijden.

Freeride windsurfen heeft alles te maken met snel te varen en makkelijk van richting kunnen veranderen. Met dat in gedachten hebben we de Gator ontworpen om u eerder op het water te staan en wanneer de wind opsteekt, meer controle te houden.

Flexibele materialen worden gebruikt in belangrijke delen van het zeil om direct power te leveren. Nauwkeurige vormgeving houdt dit vermogen laag en naar voren waar het kan worden bestuurd, waardoor de bovenste windlimieten van de Gator worden verlengd. De op de manoeuvre gerichte geometrie houdt de gieklengtes kort, zodat u waar u maar wilt een gijp kunt uitvoeren of een bocht kunt nemen.

100% X-Ply constructie betekent duurzaamheid. De Gator is gebouwd voor gevorderde surfers en sterkere materialen zijn er voor als dingen niet helemaal volgens plan verlopen ...

PROGRESSIEVE GEOMETRIE

Elke maat is ontworpen om de eisen van de agressieve freeride-surfer te weerspiegelen in alle wind- en wateromstandigheden. Een consistent gevoel in alle maten maakt het gemakkelijker om naar boven of beneden te wisselen.

De kleinere zeilen zijn hoger uitgesneden en een geometrie die gericht is op golven en hoge wind tegen stoten en springen. Grotere maten zijn lager uitgesneden om meer drive te genereren bij lichtere winden, maar behouden toch het lichte gevoel.

Het aantal latten is geoptimaliseerd voor elke zeilmaat om een consistent zacht, veerkrachtig gevoel te behouden en de stabiliteit te maximaliseren.Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
2 stuks
Leverancier:
Fox Sports
 
Merken:
Severne
Soort:
Windsurfzeilen
Model:
crossover
Google Shopping:
Windsurfen Windsurf zeilen Freemove zeilen