North Sails online shop | Windsurfshop | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

North Sails online shop

Op zoek naar windsurf uitrusting van de hoogste kwaliteit? Dan is het merk North Sails iets voor jou! Dit absolute A-merk is producent van zeer goede windsurfzeilen en accessoires. Al de North Sails producten zijn ontwikkeld in overleg met echte windsurfers, zodat de uitrusting aansluit bij de vraag van de sporters. Wacht niet langer en bekijk het assortiment nu!

2 artikelen  

Verwijder alle

Over North Sails

Het merk North Sails is ruim 60 jaar geleden opgericht door de Amerikaanse olympische goudenmedaillewinnaar Lowell North. Naast zeilen besteedde North veel tijd aan het perfectioneren van zeilen. Na verloop van tijd stortte North zich op de windsurf zeilen en uiteindelijk is de windsurf uitrusting een van de belangrijkste productreeksen van North Sails geworden. De windsurf spullen van North Sails zijn uitbundig getest en behoren volgens velen tot de absolute top van de markt.

De zeileigenschappen van een North Sails zijn uitzonderlijk, wat te danken is aan het hoogwaardig profiel en de fijne details van het zeil. Deze fijne details zijn voortgekomen uit het feit dat de Research & Development van North Sails zich niet in het verre oosten doen, maar gewoon in Duitsland. Hier werken goed opgeleide en ervaren ingenieurs aan de ontwikkeling en innovatie van de North Sails producten.

Duurzame Windsurf uitrusting van North Sails

North Sails voelt zich als watersportmerk verantwoordelijk om bij te dragen aan de bescherming van onze oceanen. Het merk doneert 1% van de totale omzet aan de Ocean Family Foundation, een organisatie die zich inzet voor het onderwaterleven en de oceanen. Daarnaast is het merk een transitie aan het maken naar productie met recyclebare materialen en wordt er nu al veel minder kunststof gebruikt bij de productie van North Sails windsurfartikelen.

North Sails Windsurf uitrusting kopen bij FunSport Makkum

Al je North Sails Windsurf uitrusting koop je vertrouwd en voordelig bij FunSport Makkum. Bestel je voor meer dan €50 aan producten? Dan is de verzending helemaal gratis! We hebben een eigen bezorgservice, zodat jouw producten altijd in goede staat geleverd worden. Wil je de windsurf uitrusting liever eerst proberen in een fysieke winkel? Geen probleem! Kom dan langs in onze winkel aan de Skilbank 9 in Makkum.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht