North Sail Optima MDM windsurfmast online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

North Sail Optima MDM windsurfmast


Afbeelding van North Sail Optima MDM windsurfmast
Afbeelding van North Sail Optima MDM windsurfmast
Afbeelding van North Sail Optima MDM windsurfmast
Afbeelding van North Sail Optima MDM windsurfmast
Afbeelding van North Sail Optima MDM windsurfmast
North Sail Optima MDM windsurfmast

Shop de North Sail Optima MDM windsurfmast eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 949,-


Omschrijving

De North Sails Optima mast is een hoogwaardige mast die ontworpen is om optimale prestaties te leveren voor zowel recreatieve als competitieve windsurfers. Enkele belangrijke kenmerken en voordelen van de Optima mast:

Medium Diameter Mast (MDM): De Optima heeft een medium diameter, wat een middenweg biedt tussen de smalle RDM-masten (Reduced Diameter Mast) en de standaard SDM-masten (Standard Diameter Mast). Dit zorgt voor een betere balans tussen flexibiliteit en sterkte.

Materiaal en Constructie: De mast is gemaakt van 100% handgeplukte carbon vezels, wat zorgt voor een uitstekende stijfheid en duurzaamheid. Deze constructie draagt bij aan een efficiëntere krachtoverdracht van het zeil naar de mast, wat resulteert in betere prestaties op het water.

Innovatieve Technologieën: De mast is voorzien van geavanceerde technologieën zoals de 'Tow Preg' techniek, die de vezels in een specifieke richting oriënteert voor optimale prestaties. Verder heeft de mast een geïntegreerde ferrule 2.0 en een 'Mushroom Sand Stopper' om te voorkomen dat zand en andere verontreinigingen de mast beschadigen.

Prestaties: Deze mast is speciaal ontworpen voor racen en high-performance windsurfen, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die hun windsurfervaring willen optimaliseren en het maximale uit hun zeil willen halen.

Al met al biedt de North Sails Optima mast een uitstekende combinatie van materiaal, technologie en ontwerp, wat zorgt voor superieure prestaties en duurzaamheid op het water.Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
10+ stuks
Leverancier:
MBrands
 
Google Shopping:
nl_breadcrumb:
Windsurfen Windsurf Masten
nl_hoofdcategorie:
Windsurf Masten
Merken:
North Sails
Soort:
Windsurfmasten

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht