North Sails Free Speed online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

North Sails Free Speed


Afbeelding van North Sails Free Speed
Afbeelding van North Sails Free Speed
Afbeelding van North Sails Free Speed
North Sails Free Speed

Shop de North Sails Free Speed eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 1.299,-


Omschrijving


De North Sails Free Speed staat bekend om hun uitstekende balans tussen prestaties en gebruiksgemak. Deze zeilen zijn ontworpen voor windsurfers die op zoek zijn naar hoge snelheden zonder de complexiteit van camber-induced zeilen.

Enkele belangrijke kenmerken van de Free Speed zijn:

3Di Technologie: Dit maakt gebruik van Dyneema en Aramid tapes, wat zorgt voor een lichte, maar zeer stabiele constructie. Dit draagt bij aan een verbeterde stabiliteit, acceleratie en drive, wat essentieel is voor snelheid.

Geen camber: Dit ontwerp maakt het zeil lichter en eenvoudiger te hanteren. Dit resulteert in soepelere overgangen en gemakkelijker optuigen, ideaal voor windsurfers die snel willen planeren zonder ingewikkeld rigwerk.

EZ Downhaul 2-in-1 systeem: Dit systeem maakt het optuigen snel en gemakkelijk, en is compatibel met zowel MDM- als RDM-masten en -verlengingen. Dit betekent dat je minder tijd kwijt bent aan voorbereidingen en meer tijd op het water kunt doorbrengen.

6 latten configuratie: Deze configuratie biedt een goede balans tussen lichtgewicht en prestaties, wat zorgt voor uitstekende handling en topprestaties, zelfs bij hogere snelheden.

Kortom, de North Sails Free Speed is een uitstekende keuze voor windsurfers die op zoek zijn naar hoge prestaties en gemakkelijke hanteerbaarheid, zonder de complicaties van camberzeilen. Deze zeilen zijn ontworpen om snel te kunnen planeren en hoge snelheden te bereiken met minimale inspanning.
Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
10+ stuks
Leverancier:
North Sails
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Windsurf Zeilen
nl_breadcrumb:
Windsurfen Freerace zeilen
nl_subcategorie:
Freerace zeilen
New:
Merken:
North Sails

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht