JP Freestyle Wave Pro 2024 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

JP Freestyle Wave Pro 2024


Afbeelding van JP Freestyle Wave Pro 2024
Afbeelding van JP Freestyle Wave Pro 2024
Afbeelding van JP Freestyle Wave Pro 2024
Afbeelding van JP Freestyle Wave Pro 2024
Afbeelding van JP Freestyle Wave Pro 2024
JP Freestyle Wave Pro 2024

Shop de JP Freestyle Wave Pro 2024 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

€ 2.699,-


Omschrijving

JP Australia Freestyle wave.

De zoektocht naar veelzijdigheid stopt hier! JP's Freestyle wave's zijn altijd de echte klassiekers in de Freestyle Wave-klasse geweest, omdat ze super gebalanceerd zijn en ongelooflijk leuk zijn in het breedst mogelijke wind- en waterbereik. En de huidige generatie boards is daarop geen uitzondering en biedt een compact gevoel en een snelle respons bij manoeuvres. Als extraatje varen ze niet alleen sneller, maar voelen ze tegelijkertijd comfortabeler dan al hun voorgangers. Door de kern eigenschappen te verenigen waar bijna elke windsurfer naar op zoek is, voldoen ze werkelijk aan alle eisen als alles-in-één boards!


De ontwerpopdracht voor Werner Gnigler was zo simpel als maar kan: maak ze gewoon beter, zonder in een eigenschap dan ook op te offeren. Een hele lastige opgave als je wordt gevraagd om onze toch al marktleidende allrounders te verbeteren, maar met de ontwikkeling van de Magic Wave op zak had onze shaper al een vrij duidelijk idee wat hij moest doen. Werner: “Ik was van plan de beproefde verhoudingen van breedte, lengte en volume te behouden, omdat deze de sleutel zijn tot algeheel gemak en ons de perfecte balans tussen alle disciplines bieden. De belangrijkste verandering die ik in gedachten had, was dat ik de onderste curve opnieuw wilde bewerken…’


Shape details:

De slanke omtrek in het neusgedeelte zorgt voor een uitermate licht gevoel. Het gecentreerde gewicht verbetert het compacte gevoel en de grote responsiviteit bij manoeuvres nog verder.

In het middengedeelte is de omtrek evenwijdig, waardoor een groot oppervlak ontstaat voor stabiliteit.

De smalle tail is net breed genoeg om goed te planeren, waardoor je de controle kunt behouden tijdens snelle runs over onrustig water en – samen met de dunne rails – veel grip in carvingbochten op hoge snelheid en kleine golven zonder vast te lopen.


De dekvorm creëert een comfortabele houding voor alle voetbandposities, wat zorgt voor perfecte boardcontrole en uitstekende responsiviteit.

De opstelling van de slotbox vinbox in combinatie met de optie voor de binnenste band positie is de perfecte afstemming voor maximale manoeuvreerbaarheid. Als alternatief past de positie van de buitenste voetband het beste bij een enkele vinopstelling en biedt de beste freeride-oplossing.

Essentiële vormdetails

Het voorste gedeelte van het board is voorzien van een aanzienlijke Vee gecombineerd met dubbele concaves, waardoor het board super comfortabel en makkelijk te surfen is.

Beginnend tussen de banden en richting de staart, wordt de Vee minder uitgesproken, wat resulteert in een zeer bochtige raillijn en uitgedunde rails. Dit is verantwoordelijk voor de uitstekende manoeuvreerbaarheid en grip tijdens bochten en verbetert het golferfgoed van deze boards verder.

De rocker werd langs het midden verkleind, wat niet alleen het prestatieniveau, maar ook resulteerde in een comfortabelere houding dankzij de losse en stabiele waterpositie van de nieuwe vormen.

De FSW's worden geleverd met een bijna identieke lay-out als de Freestyle-boards en zijn voorzien van een Carbon Innegra-deck!

Alle Freestyle Waves worden geleverd met 3 vinboxen: de powerbox en twee zij slotboxen en covers. Dit jaar zijn de boards niet meer voorzien van de Foil-Powerbox.

De middenvin is gemaakt van G10-materiaal met veel oppervlakte aan de punt, een ronde omtrek en een soepel teruglopende hellingshoek. De vin zorgt dus voor veel stuwkracht en een veilige, stabiele rit in combinatie met uitstekende wendbaarheid.

De 124 liter versie is proportioneel iets langer met een iets bredere staart om te voldoen aan de behoeften van de doelgroep bij lichtere wind. Een perfect uitgebalanceerd board met een enorm gebruiksbereik en bovendien is het meest wendbare en veelzijdige JP-board in dit volumebereik. Een echte publiekstrekker!

Het is al eerder gezegd en moet nogmaals worden benadrukt: het Freestyle Wave-concept is de ideale optie voor 99% van de recreatieve windsurfers die aan de kust surfen. De Freestyle Wave biedt zoveel afstemmingsmogelijkheden dat hij onder alle omstandigheden perfect voor elke dag kan worden gebruikt. Het is een ideaal allround high-wind board voor zowel blasting als bump & jump zeilen. Het schittert ook als een krachtig, allround waveboard voor lichtere wind, zwaardere surfers of moeilijke omstandigheden en is erg leuk, vooral voor grote sprongen en snelle carves in side-to-side onshore-omstandigheden.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
10+ stuks
Leverancier:
Prydegroup
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Windsurfboards
nl_breadcrumb:
Windsurfen Freestyle Wave
nl_subcategorie:
Freestyle Wave
Bouwjaar:
2024
Merken:
JP Australia
Bouwwijze:
Pro

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht