Jones snowboard Flagship online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Jones snowboard Flagship


Afbeelding van Jones snowboard Flagship
Afbeelding van Jones snowboard Flagship
Afbeelding van Jones snowboard Flagship
Afbeelding van Jones snowboard Flagship
Afbeelding van Jones snowboard Flagship
Afbeelding van Jones snowboard Flagship
Afbeelding van Jones snowboard Flagship
Jones snowboard Flagship

Shop de Jones snowboard Flagship eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

€ 729,- € 609,-

16% Korting


Omschrijving

De Jones snowboard Flagship blinkt uit op technisch terrein en is een van de meest vertrouwenwekkende freeride boards ter wereld.

Met een directioneel rockerprofiel + Traction Tech 3.0 voor ongeëvenaarde edge-grip op harde sneeuw en een 3D Contour Base 3.0 voor episch drijven in poeder, carven, stampen of rechte lijnen met ongelooflijke precisie. De taps toelopende vorm van het Flagship laat de tail in poeder zakken voor een beter drijfvermogen en snellere bochten, terwijl de Engineered Veneer Topsheet, Flax/Basalt Power Stringers en Power Core torsierespons toevoegen en boardchatter in ruwe sneeuw verminderen. De Flagship heeft ook Float Pack-inzetstukken die je de mogelijkheid geven om op de diepste dagen een super tegenvaller te hebben.Wax Wend Natuurlijke Was

Jones boards zijn klaar om direct uit de winkel te boarden de snowboards zijn in de fabriek gewaxt met WEND natuurlijke wax.

Flip-Flop-basis

Door twee of meer basiskleuropties te produceren, wordt p-texverspilling geminimaliseerd.

Gesinterde 9900 basis

Gemaakt van ultrahoog moleculair gewicht polyethyleen (UHMW-PE) en carbon. Deze ultrasnelle basis is eenvoudig te repareren dankzij de UHMW-PE.

Vezel

Triax glasvezel

Meerassig, gestikt glasvezellaminaat dat een nauwkeurige en responsieve rit biedt op elk terrein of elke sneeuwconditie.

Float-pakket

Staat een super tegenslag toe voor diepe poederdagen.

Bio hars

Bio Resin is een biobased epoxy gemaakt met 27% plantaardige koolstof in plaats van op petroleum gebaseerde carbon. De organische grondstoffen die gebruikt worden om biohars te maken zijn bijproducten of afvalproducten van plantaardige industriële processen. Biohars vereist 33% minder uitstoot van broeikasgassen om te produceren dan conventionele epoxy.

Extra grote gerecyclede randen

Alle Jones boards zijn gemaakt met extra grote gerecyclede stalen randen voor extra duurzaamheid en verbeterde productieduurzaamheid.

Zijwanden van gerecycled ABS

ABS Plastic is een van de noodzakelijke kwalen van snowboardproductie. We verbeteren de duurzaamheid van onze snowboards door alleen gerecycled plastic te gebruiken.

Alle Jones Snowboards zijn in de fabriek afgesteld aan de tip en tail, zodat je direct van de winkel naar de berg kunt gaan.

Forever Flex is een nieuw fabricageproces dat helpt de flex en rocker van een board te stabiliseren gedurende de hele levensduur.

* Versterkingen

Duurzame vlas/basalt Power stringers

Duurzame stringer gemaakt van 100% natuurlijke vezels. Basalt stringers verbeteren de torsierespons en brengen kracht over van onder je voeten naar de uiteinden van het board om geratel van nose en tail te elimineren.

Top sheet

Bewerkt houtfineer

Nieuwe composiet houtfineer topsheets. Top sheet van houtfineer dempen de rit en absorberen het geratel van het board.

Houtkern

Krachtkern

Triple-density volledig houten kern met hardhouten bamboe stringers voor extra pop en duurzaamheid plus paulownia voor gewichtsbesparing.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
New Sport
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Snowboards
nl_subcategorie:
Alle Heren snowboards
nl_breadcrumb:
Wintersport Alle
Merken:
Jones

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht