Fanatic sup Ray Air Premium W. compleet online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Fanatic sup Ray Air Premium/Pure


Afbeelding van Fanatic sup Ray Air Premium/Pure
Afbeelding van Fanatic sup Ray Air Premium/Pure
Fanatic sup Ray Air Premium/Pure

Shop de Fanatic sup Ray Air Premium/Pure eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 1.049,- € 729,-

31% Korting


Omschrijving

De Fanatic Ray Air is de opblaasbare versie van de Fanatic Ray. Een cruiser met een enorme glij eigenschappen is ideaal voor het toeren, verkennen en ontdekken. Met dezelfde kenmerken als zijn solide equivalent en een stijlvolle nieuwe look heeft de Ray Air een maximale waterlijn die zowel stabiliteit als glijden combineert. De twee maten van 11'6 "en 12'6" zijn snel, heel gemakkelijk om te peddelen en om je evenwicht te behouden, zelfs als je voor het eerst op een sup board staat. De geoptimaliseerde dikte van de Ray Air biedt uitstekende stijfheid, terwijl het extra volume u en uw bagage op en droog houdt. Fanatic biedt de Ray Air aan in twee hoogwaardige constructies; de lichtgewicht en duurzame Stringer-technologie, evenals de Premium constructie - de state-of-the-art van opblaasbare SUP Double Layer-technologie - die aanzienlijk stijver is in vergelijking met de enkellaag iSUP; je zult niets beters vinden. Een mastvoet insert voor optionele windsurfen rondt het Ray Air Premium-pakket af.


Licht en stijf Double Layer Light-technologie (Fly Air Premium) Geproduceerd door 's werelds meest gerenommeerde fabrikant Volledige dek / base-kwaliteit bedrukking en railontwerp voor superieure optiek. Gelijmde zijvinnen en eenvoudig verwijderbaar Center fin. Integrated deck-net om bagage te bevestigen. Hoge kwaliteit sleepogen en comfortabele handgreep. Diamond-groovende voetpads voor de ultieme grip en comfort. Wheely-rugzak voor moeiteloze verpakking en transport (alleen Fly Air Premium). Fanatic Power Pump HP2 voor snelle en comfortabele inflatie Mastvoet insert voor windsurfen optie (alleen Fly Air Premium)


1 Extra railbandversteviging

2 Tweede dunne PVC raillaag

3 Eerste PVC raillaag

4 Voetpads met diamantgroeven

5 Lichte en bedrukte boven deklaag

6 Eerste deklaag

7 V-Drop Stitch kern

De Double Layer Light-technologie is de Premium-constructie. Met een tweede PVC-laag, die direct aan de kernlagen en rond het V-Drop Stitch-materiaal is gelast - het hart van elke Fanatic Inflatable. Een extra derde laag gekleurde railbanden rondt de zeer duurzame en premium kwaliteit af, met stijlvolle optiek van de dekprint.

De voordelen van de Double Layer Light-constructie in vergelijking met de standaard Double Layer-technologie zijn een gewichtsvermindering van 20 - 25% en een toename van de stijfheid van ongeveer 25 - 30%. Gewoon de beste opblaasbare technologie die er is!

Een rugtas om gemakkelijk te vervoeren en inclusief Fanatic pomp, driedelige peddel, vin en bent u snel op weg.
Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
2 stuks
Leverancier:
-
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Sup sale SUP Boards
nl_breadcrumb:
SUP Supboard sale
nl_subcategorie:
Supboard sale
SALE:
Merken:
Fanatic
Soort:
sup boards

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht