Duotone Super Hero 2022 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Duotone Super Hero 2022


Afbeelding van Duotone Super Hero 2022
Afbeelding van Duotone Super Hero 2022
Duotone Super Hero 2022

Shop de Duotone Super Hero 2022 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 899,- € 495,-

45% Korting


Omschrijving

De DUOTONE SUPER_HERO heeft de meest uitgebreide update ondergaan sinds de introductie in 2012. Wendbaarheid, neutraliteit en gewicht zijn opnieuw merkbaar verbeterd en Duotone kan echt beweren dat dit het meest veelzijdige wave zeil is met het breedst mogelijke windbereik dat ze ooit hebben gebouwd. Daarom raden ze het zonder voorbehoud aan voor alle omstandigheden en alle rijdersgewichten!

Maar één ding verandert niet: de nieuwe SUPER_HERO blijft HET ultieme World Cup Wave-zeil, dat altijd optimaal werkt in alle wave omstandigheden over de hele wereld. Door de volledig neutrale en uitgebalanceerde diepgangspositie, talrijke constructieve veranderingen, materiaaloptimalisaties en de LIGHT DONE JUISTE CONSTRUCTIE, het ongeëvenaarde neutrale gevoel in de handen en de stabiliteit en controle in elke situatie maakt het het nieuwe favoriete zeil van PWA Wave drievoudig wereldkampioen Victor Fernandez. Waarom? Het vaart zeer soepel, reageert zo responsief als een 3-latten zeil in drift & go-omstandigheden en heeft echte beet op het beslissende moment. Het is direct tijdens het pompen, vlakt vroeg, ontwikkelt echte aandrijving op de golf, is stabiel en biedt deze speciale neutraliteit voor superieure controle dankzij de gecentreerde trekpositie.

Naast het optimaliseren van de prestaties was het verminderen van het zeilgewicht een primair doel. Met een gewijzigde paneelindeling, versterkingspatches met zeer sterke high-modulus vezels "Made in Germany" en een nieuwe masthulsconstructie bereikt ontwerper Kai Hopf een gewichtsvermindering van een duidelijk merkbare 200 tot 300 g! In tegenstelling tot andere merken is de dikte van de gebruikte stof en folie niet verminderd en zo blijft de welbekende duurzaamheid van de SUPER_HERO volledig behouden! Dat is precies waarom we het LIGHT DONE RIGHT CONSTRUCTION noemen.

Prestaties, dynamiek en varen voelen het voordeel van de gewijzigde voorlijklengte en een nieuwe masthulsconstructie zonder naad aan de voorrand (ONE PIECE SLEEVE) die een millimeter precieze afstemming en een verfijnde vorm mogelijk maakt, wat resulteert in een gevoelige, meer harmonieuze reflex.

De profieldiepte is iets verminderd waardoor er iets minder volume is ontstaan, wat het hanteren vereenvoudigt, het nog gemakkelijker maakt om te controleren in over-powerde omstandigheden en maximale controle biedt tijdens uitdagende sprongen en in enorme deining. Door de meer elastische ONE PIECE SLEEVE werkt het nieuwe profiel extreem efficiënt en heeft het dus geen voortstuwing verloren in ondermaatse omstandigheden.

Elke maat van de SUPER_HERO is perfect afgestemd en tot in het kleinste detail doorontwikkeld. De latrotatie blijft boterzacht, zelfs met minimale schoothoekspanning en het blad werkt zeer actief, slikt harde windstoten en ondersteunt acceleratie.

Een belangrijke opmerking:

DUOTONE is het enige zeilmerk dat twee verschillende wave zeilen aanbiedt: de SUPER_HERO met een gecentreerde lage diepgang en de SUPER_STAR met een voorwaartse opwaartse diepgang. Beide zeilen hebben hun eigen karakter, varen anders en brengen hun eigen gevoel over. Daarom zou je beter geen zeilen met verschillende diepgangsposities in je wave range moeten mixen, anders moet je er elke keer aan wennen als je van zeil wisselt.

OPMERKING OVER LEVERTIJDEN

De wereldwijde pandemie blijft leiden tot grondstoftekorten, beperkingen bij onze fabrikanten en sterk verlengde verzendtijden, waardoor een constante en geplande stroom van leveringen niet mogelijk is. Houd er daarom rekening mee dat hoewel we er alles aan doen om zo snel mogelijk te kunnen leveren, de beschikbaarheid beperkt is, vooral bij product lanceringen.


Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
-
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Windsurf Zeilen Windsurfsale
nl_breadcrumb:
Windsurfen Wave zeilen Sale Windsurf zeilen sale
nl_subcategorie:
Wave zeilen Windsurf zeilen sale BIC Smile deals
SALE:
Merken:
Duotone
Soort:
wavezeil

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht