Ladies day Makkum 2024 – dé watersport dag voor vrouwen!

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Ladies Day watersportdag Makkum

Saturday June 15th, Makkum beach
24 May 2024

Ladies Day watersportdag Makkum

Dames opgelet: noteer zaterdag 15 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur in jullie agenda, want dan vindt de populaire Ladies Day weer plaats op het strand van Makkum! In samenwerking met Surfcenter en Surf ’N Sail organiseren we dit gratis evenement, dat volledig in het teken staat van watersport voor vrouwen. Geniet samen met andere vrouwen tussen de 12 en 88 jaar oud van allerlei verschillende activiteiten in en rondom het water, zoals interessante clinics over suppen, foilen en wind- en wingsurfen, races op het water en yoga. Schrijf je samen met je vriendinnen, collega’s, zussen of moeder in en ontmoet andere vrouwen die jouw passie voor watersport delen!

Wat kun je verwachten van de Ladies Day in Makkum?

De Ladies Day in Makkum is een gratis evenement, exclusief voor dames tussen 12 en 88 jaar oud. Tijdens deze unieke dag zijn er diverse activiteiten op het strand en in het water en geniet je tussendoor in de zon van heerlijke drankjes en ontspannen muziek. De eigenaressen van strandbar en restaurant ‘De Thuishaven’ bereiden speciaal voor deze dag een gezonde lunch die slechts € 14,- kost, maar je eigen lunch meenemen mag natuurlijk ook. Dit is wat je van de Ladies Day mag verwachten:

  • Diverse watersportactiviteiten: het maakt tijdens de Ladies Day niet uit of je nu een ervaren surfster bent of voor het eerst op een SUP-board staat, er zijn activiteiten op elk niveau. Probeer windsurfen, wingfoilen of paddleboarden onder begeleiding van ervaren instructeurs die graag hun passie en technieken met je delen.
  • Clinics en workshops: duik in de wereld van onder andere wind- en wingsurfen en suppen tijdens interessante clinics, gegeven door instructeurs met jarenlange ervaring. Of je nu je skills wilt verbeteren of iets geheel nieuws wilt proberen, de clinics zijn afgestemd op alle ervaringsniveaus.
  • Yoga: laad jezelf op met een energieke yogasessie op het strand, waarbij je je lichaam opwarmt en je geest kalmeert in voorbereiding op een actieve dag op het water.
  • Netwerken en gezelligheid: maak kennis met andere watersportliefhebsters, deel je ervaringen en maak nieuwe vriendinnen met wie je in de toekomst het water op gaat.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je een vraag over de Ladies Day in Makkum? Aarzel niet en neem contact met ons op via 0515 231 085 of stuur een e-mail naar info@funsportmakkum.nl. We beantwoorden graag al je vragen en verwelkomen je 15 juni op het strand in Makkum!

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht